Je wilt alles in één keer geregeld hebben. Dat snappen wij. Met onze arrangementen boek je jouw verblijf in combinatie met bijvoorbeeld een diner in ons hotel, of met een uitstapje in het gezellige Breda. Dat is net zo makkelijk. 

Er zijn uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprocedures getroffen, conform de richtlijnen van het RIVM. Klik hier voor meer informatie.  

*Voor reservering tot 19 december wordt het diner geserveerd in de vorm van take-away zodat je hier comfortabel van kan genieten in je eigen hotelkamer.

 

Sleep & Dine arrangement

Beleef Brabantse gastvrijheid bij Apollo Hotel Breda City Center! Breda is de ideale stad voor een lang weekend weg. Na ontvangst met een welkomstdrankje in het hotel, sta je in 10 minuten op de Grote Markt. Maak een stadswandeling door de historische binnenstad of ga een dag winkelen in de Ginnekenstraat. Neem plaats in restaurant Puur en laat je verwennen met een 3-gangen diner. Onze koks serveren graag gezonde maaltijden met verse producten. Met dit arrangement boek je op en top Brabantse gastvrijheid! Boek dit arrangement vanaf €165 per twee personen.

Het Sleep & Dine arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Welkomstdrankje
- Heerlijk 3-gangen diner ‘Du Chef’

START RESERVERING

*Voor reservering tot 19 december wordt het diner geserveerd in de vorm van take-away zodat je hier comfortabel van kan genieten in je eigen hotelkamer.

 

 

 

Sleep & Celebrate kerstarrangement

De meest gezellige kerst beleef je in Breda. Dwaal door de verlichte en versierde straten en laat het kerstgevoel naar boven komen. ’s Avonds geniet je met je geliefden van een 4-gangen diner inclusief amuses. De volgende ochtend slaap je uit en geniet je van een uitgebreid ontbijt waarna je nog een wandeling maakt in het naastgelegen Valkenbergpark. Boek dit arrangement al vanaf €239 voor twee personen per nacht. 

Het Sleep & Celebrate Kerstarrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- 4-gangen diner inclusief amuses
- Welkomstdrankje
- Late check-out (gebaseerd op beschikbaarheid)

START RESERVERING

 

 

 

 

Sleep & Celebrate NYE arrangement

Ga feestelijk het nieuwe jaar in bij Apollo Hotel Breda City Centre. Geniet van een welkomstdrankje en een 4-gangen diner in het eigen restaurant Puur. Vier het nieuwe jaar met je geliefden en maak er een onvergetelijke avond van in het gezellige Breda. De volgende ochtend slaap je uit en geniet je van een uitgebreid ontbijt. Boek dit arrangement al vanaf €249 voor twee personen per nacht.

Het Sleep & Celebrate NYE arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- 4-gangen diner
- Welkomstdrankje
- Late check-out

START RESERVERING

 

 

 

 

Winter in Breda

Beleef winter in het gezellige Breda. Tijdens de wintermaanden is de stad versierd en aangekleed met lichtjes. We verwelkomen je graag in ons hotel met een warm drankje. Er is van alles te beleven door de vele winterse activiteiten in en rondom de stad. Zet de ijzers op het ijs en ga schaatsen bij Optisport, dans jij de sterren van de hemel op het ijs? Of moet je nog even oefenen geen probleem want de kaartjes hiervoor zijn inclusief bij dit arrangement. Boek dit arrangement al vanaf €124 voor twee personen per nacht.

Het Winter in Breda arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Standaard kamer (gratis upgrade wanneer beschikbaar) 
- Welkomstdrankje glühwein of warme chocomelk
- Tickets voor de schaatsbaan bij Optisport

START RESERVERING

 

 

 

 

Breda op de fiets arrangement

Breda ontdekken terwijl je door de gezellige straatjes fietst? Dan is dit arrangement voor jou! Wij hebben de leukste routes voor je uitgestippeld waardoor jij alles kan zien van deze bourgondische stad. Dit arrangement is inclusief overnachting en ontbijt, waardoor jij met een goed gevulde maag op pad kan gaan. Boek dit arrangement vanaf €135 voor twee personen per nacht.

Het Breda op de fiets arrangement is inclusief:
- Overnachting inclusief ontbijt
- Fietsverhuur
- Flesje water voor tijdens je fietstocht
- Handfruit

START RESERVERING