Je zoekt een vergaderlocatie in Groningen voor jouw meeting. Met een eigen parkeergarage en onze ligging aan de A7 zit je goed bij Apollo Hotel Groningen.

Contactgegevens

Wij hebben twee multifunctionele boardrooms voor jouw vergadering of brainstormsessie. Onze zalen beschikken over WiFi en hebben grote ramen voor extra veel daglicht. Een compleet evenement organiseren? Leuk! Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. Heb je een specifiek idee over de insteek? Samen zorgen we ervoor dat het van begin to eind aan jouw wensen voldoet. 

Werken jullie een middag in groepjes? Dan zorgen wij dat jullie een extra ''break-out room'' tot jullie beschikking krijgen. Na een lange vergadering ben je toe aan een borrel. Daarna meteen je bed in duiken? Blijf slapen! Met onze verschillende vergaderarrangementen zorgen we dat het verblijf aansluit op jouw wens. 

 

NIEUW: FLEXIBELE VOORWAARDEN BIJ DAG-BIJEENKOMSTEN

De onzekere situatie kan je nog steeds weerhouden om een bijeenkomst te organiseren. Daarom bieden wij nu de mogelijkheid om tot 2 weken op voorhand kosteloos te annuleren of jouw dag-bijeenkomst te verplaatsen naar een ander moment.*

  • Voor dag-arrangementen (DDR packages) vanaf 5 tot 25 personen;
  • Kosteloos annuleren tot 2 weken op voorhand of verplaatsen naar een ander moment;
  • Volledige betaling van de bijeenkomst uiterlijk 7 dagen op voorhand;
  • Geldig bij alle Apollo Hotels & Leonardo Hotels in Nederland & België;
  • Voor nieuwe bijeenkomsten die plaatsvinden voor 31 maart 2022;

*Voorwaarden in het ondertekende contract zijn altijd leidend. Niet van toepassing op bestaande boekingen.

Onze Meeting & Event professionals staan voor je klaar en denken graag mee over de mogelijkheden. Zo is het ook mogelijk om hybride bijeenkomsten te organiseren waar genodigden ter plaatse of online kunnen deelnemen. Om je zo goed mogelijk te assisteren heeft het de voorkeur om telefonisch +31 50 76 300 70 of per e-mail info.groningen@apollohotels.nl contact op te nemen.

 

STAY HEALTHY WHILE TRAVELLING

Je overweegt misschien nog of het mogelijk is om in de “1,5 meter” maatschappij jouw collega’s persoonlijk te ontmoeten? Met gedegen aanpassingen zijn onze hotels ingericht op de nieuwe situatie en houden zich strikt aan aangescherpte hygiëne en schoonmaak richtlijnen. Om onze gasten zorgvuldig te informeren zijn al onze genomen maatregelen terug te vinden op www.apollohotels.nl/gezondheid.

Capaciteit van onze zalen

Zaal
La liberté
Perrault
M2
daglicht
0
19
0
30
12
12
0
0
49
10
30
0
50
25
25
10
0
70

Offerte aanvragen

Leuk, binnen 24 uur hebben we contact!