Je overnacht in hartje centrum. Dan wil je zoveel mogelijk van Utrecht zien en écht alles uit je verblijf halen. Wij snappen dat. Wij hebben arrangementen samengesteld, zodat je niet alleen jouw overnachting boekt, maar alles in één keer regelt. Dat is wel zo makkelijk. Bovendien beloon je jezelf op deze manier direct met een fikse korting op de extra’s!

Corona maatregelen: wij denken aan jouw gezondheid en veiligheid omtrent het COVID-19 virus. Klik hier om te lezen hoe wij proberen om alle risico’s te beperken. 

 

Winter in Utrecht

Deze winter ontvangen wij je heel graag met een warm welkom. Je komt aan in het gezellig verlichte Utrecht. In het hotel staat er een warme glühwein of chocolademelk met een gebakje klaar. Er zijn ontzettend veel winterse activiteiten om te ondernemen, zoals schaatsen in het Spoorwegmuseum of bezoek de Country & Christmas fair in Kasteel de Haar. De volgende ochtend wacht er een uitgebreid ontbijt. Boek dit arrangement al vanaf €129 voor twee personen per nacht.

Het Winter in Utrecht arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Welkomstdrankje; glühwein of warme chocolademelk en een gebakje
- Gratis parkeren

START RESERVERING

 

 

 

 

Romantiek in Utrecht arrangement

Verras je partner met een romantisch weekend weg naar Utrecht!* Samen écht even tijd voor elkaar, terwijl wij zorgen voor een romantische kamer met passende bubbels en bites. Geniet van je gratis upgrade naar een luxere kamer met kingsize bed. Laat het ontbijt met roomservice naar je toe gebracht worden en check om 2 uur uit, wat een ontspannen weekendje weg!  Boek dit arrangement vanaf €109 per twee personen.

Het Romantiek in Utrecht arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt, eventueel als roomservice
- Borrelplank & bubbels op de dag van aankomst
- Upgrade naar een luxere kamer met kingsize bed
- Late check-out tot 14:00 uur
- 24/7 koffie en thee arrangement, fruit en water in onze lounge

START RESERVERING