Slaap je in onze hotels altijd lekkerder dan thuis? Dat kan natuurlijk komen door je drukke dag in Amsterdam. Of komt het toch door het bed waarin je hebt geslapen? Goed om te weten dat je thuis ook in deze Apollo bedden kan slapen. Hier vind je alle informatie over onze Apollo bedden. En nog belangrijker, hoe je deze in jouw slaapkamer krijgt.

Apollo bed

Je slaapt zo lekker in een Apollo bed dankzij de boxspring-combinatie met een royal pocketveringmatras en een luxe topper. De veren zijn individueel verpakt. Zo vormt het matras zich perfect naar jouw lichaam. Je kiest uit verschillende maten. Van 80 centimeter breed tot een breedte van 2 meter. Alle bedden zijn 210 centimeter lang. Hierdoor is het bed geschikt voor iedereen. De bedden hebben een luxe bruin-grijze jacquard kleur en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Wat kost een Apollo bed?

Voor de prijs hoef je in ieder geval niet wakker te liggen. Als gast bestel jij jouw Apollo bed voor een speciale prijs. Onze Apollo bedden leveren wij in verschillende maten. Zo kies je voor een extra groot kingsize bed. Of voor een kleiner formaat, zodat deze precies in jouw slaapkamer past. Bij verschillende maten horen verschillende prijzen. Je haalt een complete boxspring in huis vanaf €577,-. Bekijk de hier prijslijst en kies voor de juiste maat.

Hoe bestel ik mijn Apollo bed?

Je kunt niet wachten om je Apollo Bed te bestellen? Dat is goed nieuws! Stuur een e-mail naar info@apollohotels.nl en vraag jouw Apollo bed aan met je hotelfactuur.