Vinkeveen, 4 juli 2017 – Twee maanden na de opening van Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam kondigt het jongste hotel van Apollo Hotels een uitbreiding aan. In september 2017 opent het Meeting & Event Centre van 1.200 m2, direct aan de Vinkeveense plassen. Onder leiding van Herman van der Poel wordt er hard gewerkt aan de afbouw en inrichting.

Herman stond aan de basis van de twee jongste hotels van de keten. “Ik durf te zeggen dat ons Meeting & Event Centre de meest indrukwekkende en flexibele ruimte van de Randstad wordt en bovendien op een prachtig en centraal gelegen stukje Nederland. Het wordt een grote multifunctionele ruimte met schuifbare industriële panelen en hierdoor geschikt voor ieder type evenement, vergadering of training. Er kunnen auto’s geplaatst worden en middels de trussen van licht en geluid op 10 meter hoogte kunnen we iedere product letterlijk in de spotlight plaatsen, aldus Herman van der Poel.”

MEETING & EVENT CENTRE VINKEVEENSE PLASSEN

Het Meeting & Event Centre Vinkeveen bevindt zich direct naast Apollo Hotel Vinkeveen – Amsterdam. Het gebouw heeft een eigen entree met ontvangstruimte en 170 parkeerplaatsen. De begane grond is een indrukwekkende ruimte van circa 400m2 met een atrium van 10 meter hoogte. De hoge ramen geven een stroom aan daglicht en het uitzicht op de Vinkeveense plassen wordt maximaal benut. Het Event Centre krijgt een terras van 300m2 en ligt direct aan het water met 29 ligplaatsen voor boten. Op de 1e verdieping komen 10 subzalen van 25 tot 50 m2.

CATERING BY THE HARBOUR CLUB

De opening van Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam ging samen met de nieuwste locatie van The Harbour Club. Ook bij het Event Centre krijgt het eigentijdse food concept een rol in de beleving. Area Manager Alexander Kluit van Apollo Hotels: “Er zijn veel bedrijven die in de typische sfeer van The Harbour Club een evenement willen organiseren. De verbouwing is nog vol aan de gang maar de eerste samenwerking voor een reeks super mooie events is al rond. Met het Meeting & Event Centre openen we een ruimte in deze entourage, met de modernste presentatietechnieken en bovendien catering van The Harbour Club.”

OVER THE HARBOUR GROUP 

The Harbour Group (www.theharbourclub.com) behoort al jaren tot de grootste hospitality ondernemingen in Nederland en stelt zich ten doel haar gasten positief te verbazen. De restaurants staan bekend om hun eigentijdse en informele ambiance met een hoogwaardige service. Het gastronomische aanbod is van hoge kwaliteit en zeer divers.

Delen