Voor €60,-* kan jij een uur helemaal los gaan op de ijshockey- of curlingbaan. Dit bedrag wordt omgezet in een tegoed dat kan worden uitgegeven aan eten en drinken tijdens het spel. Uiteraard wordt er warme chocolademelk en gluhwein geschonken. Wanneer je een reservering maakt voor ijshockey en curling is het tevens mogelijk om de gehele rooftop privé tot jouw beschikking te krijgen. Kortom een perfecte plek voor een verjaardag of bedrijfsuitje. Mocht je als bedrijfsuitje gaan is het goed om te weten dat het Ramada Apollo Amsterdam Centre ook diverse meeting ruimtes tot zijn beschikking heeft op 85 meter hoogte. Floor17 Rooftop Terrace is geopend van 1 december tot en met 3 februari, doordeweeks van 17.00-22.00 uur en in het weekend van 12.00-22.00 uur. Reserveren kan via www.floor17.nl/ijshockey.

*Per activiteit, maximaal 6 personen. 

CURL & (SK)ATE bij Floor17
Een potje curlen of ijshockey kan een mens hongerig maken. Geniet daarom van een speciaal ‘CURL & (SK)ATE’ menu exclusief voor alle deelnemers. De chef kiest voor het gebruik van seizoensproducten en stimuleert de koks om creatief te zijn met producten van het seizoen. Zij gebruiken deze alleen in de periode waarop ze op z'n mooist zijn. Prijs van het drie-gangen menu is €32,50.  

Rembrandt Wintercup
Op zondag 16 december 2018 zal er voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis een ijshockey/curling toernooi plaatsvinden op 85 meter hoogte. Inschrijfkosten hiervoor zijn €10,- per team (2 personen) en er zijn mooie prijzen te winnen waar jij aan mee kan doen! Ben jij 16 december verhinderd? Geen probleem! Op 11 januari 2019 doen we het gewoon fijntjes over in combinatie met een nieuwjaarsborrel. Opgeven voor beide data kan via info@floor17.nl

Delen