Restaurant opent voor hotelgasten en take away bestellingen.

IJmuiden, 8 mei 2020 – Het geheel nieuwe restaurant in IJmuiden, Chef’s! Food & Drinks, onderdeel van het Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach, zou op 1 april de deuren openen voor het publiek in IJmuiden. Vanwege het Coronavirus liep het echter anders, maar het restaurant is verheugd om vanaf vandaag toch alvast te openen voor hotelgasten, uiteraard de 1,5 meter afstand en alle RIVM-richtlijnen in acht nemende. Ook zal het restaurant vanaf vandaag opengesteld worden voor de lokale omgeving van IJmuiden, middels take away gerechten, zodat de eerste keukengeheimen van Chef’s! Food & Drinks IJmuiden alvast met buurtbewoners kunnen worden gedeeld.

Restaurant Chef’s! Food & Drinks IJmuiden zal gefaseerd opengaan, in lijn met de aangekondigde RIVM-maatregelen. Vanaf vandaag zal het restaurant opengaan voor hotelgasten van het Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach. Vervolgens zal per 1 juni het terras van het restaurant worden geopend voor de omgeving van IJmuiden en zal het restaurant binnen plaats bieden aan voor een maximum van 30 personen tegelijkertijd indien er op voorhand gereserveerd is.

Met het oog op de RIVM-maatregelen is er nagedacht over een manier om toch alvast voor 1 juni open te kunnen gaan voor de lokale inwoners van IJmuiden. Hier is het take away initiatief uit voortgekomen. Dit initiatief zal van start gaan door symbolisch 20 boxen te verloten via Social Media. Op deze manier kan er toch met een feestelijk tintje reuring gegeven worden aan het 20-jarig bestaan van het hotel. Mensen kunnen iemand opgeven waarvan zij vinden dat hij/zij dit gebaar écht kan gebruiken. Meer informatie over deze actie vind je hier www.chefsfoodanddrinks.nl/ijmuiden/take-away 

CHEF’S! FOOD & DRINKS
Bij Chef’s! Food & Drinks wordt er letterlijk een kijkje in de keuken gegeven. Alle medewerkers lopen in koksbuizen en zijn onderdeel van de keukenbrigade. De gerechten worden door de chef geserveerd en aan tafel afgemaakt. Ook hierop zijn de Chef’s! Take Away boxen gebaseerd. De gehele bereiding vindt plaats in het restaurant, maar de finishing touch is voor thuis. De receptuur zit bij de box inbegrepen, zodat het heerlijke recept ook thuis opnieuw kan worden gemaakt. Zo kan iedereen vanuit zijn eigen keuken een chef zijn, want ‘Open Kitchen, No Secrets’ dat is waar Chef’s! voor staat.

Ivo Kranendonk, General Manager: “Ik ben erg blij dat, juist in zo’n gekke periode ten tijde van het Coronavirus, we als team hebben kunnen werken aan het vernieuwen van ons restaurant en daarnaast een verbouwing succesvol hebben kunnen afronden. Het is nu alleen nog wachten op 1 juni, zodat we iedereen in de omgeving van IJmuiden kunnen laten ervaren. We zijn verheugd om nu in ieder geval onze deuren alvast te openen voor hotelgasten en de lokale omgeving van IJmuiden uit te dagen de chef in zichzelf te vinden met een beetje hulp van ons.”

 

Delen