Amsterdam, 3 juni 2021 – Het succes van het interne opleidingstraject van Apollo & Leonardo Hotels leidt opnieuw tot verschuivingen binnen de hotelketen. Met ingang van 1 juni heeft een GM-wissel plaatsgevonden en groeien drie voormalig Masterclassers door. Robbert Swart is de nieuwe General Manager van Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark, Roelof Gjaltema is General Manager van Apollo Hotel Almere City Centre en De Bierfabriek en Michelle Spork is Hotel Manager van Apollo Hotel Utrecht City Centre. Per 1 juli zal ook Erik-Jan Bausch een overstap maken en de rol als General Manager van Leonardo Royal Hotel Amsterdam gaan vervullen.
 

Terug van weggeweest

Robbert Swart keert na uitdagingen in Apollo Hotel Lelystad City Centre en Apollo Hotel Veluwe de Beyaerd terug naar waar hij in 2012 startte binnen het pre-openingsteam. “Ik ben waanzinnig blij en trots te kunnen terug keren naar dit geweldige hotel in één van ’s werelds mooiste steden. Samen met het team, kijk ik er naar uit het Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark, Floor17 en the Rooftop Terrace naar een nóg hoger niveau te tillen voor zowel de (inter)nationale als lokale hotelgast.”


The Place to Be to Make You Feel Good

Roelof Gjaltema zal naast het General Managerschap van Apollo Hotel Utrecht ook Apollo Hotel Almere onder zijn hoede nemen. Het heeft zijn focus om deze locatie verder te positioneren als ‘The place to be to make you feel good’ in de groeistad Almere. “Al sinds de start van mijn stage, heb ik bij Apollo & Leonardo Hotels volop de ruimte gekregen om mijzelf te ontwikkelen. Ik ben onwijs trots dat ik me mag gaan focussen op het verbeteren van ons hotel in Almere.”
 

Masterclass talent naar Utrecht

Michelle Spork heeft reeds 12 jaar ervaring binnen Apollo & Leonardo Hotels en heeft onlangs het interne opleidingstraject van de hotelgroep succesvol afgerond. Zij start met haar eerste Hotelmanagers opdracht in Utrecht. “Na mijn stage bij Apollo Hotels 12 jaar geleden heb ik diverse (management) posities ingevuld en ontwikkelingsprogramma’s mogen volgen om door te groeien. Ik ben trots dat ik nu deze uitdaging als Hotelmanager van Apollo Hotel Utrecht mag aangaan!”
 

Now we’re talking

Erik-Jan Bausch zal per 1 juli, na vijf succesvolle jaren in Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark, de overstap maken naar Leonardo Royal Hotel Amsterdam. Onder het credo ‘Now we’re talking’ is het zijn missie om het vlaggenship van de Benelux weer op de kaart te zetten als dé locatie voor grote internationale evenementen en congressen. “Ik kijk er naar uit het stokje aan Robbert Swart over te dragen en de brand Leonardo in onze hoofdstad verder uit te bouwen”.

Delen