Vinkeveen, 24 april 2017 - Vanaf vandaag geopend: de nieuwste vestiging van The Harbour Club in Vinkeveen. Het restaurant is gelegen aan de geliefde Vinkeveense plassen en is gevestigd in het gloednieuwe Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam. The Harbour Club Vinkeveen biedt plaats aan 150 gasten binnen in het restaurant, 150 gasten buiten op het luxe terras en kan via land en water bereikt worden; er is plek voor boten om aan te meren.
Het nieuwe restaurant heeft de herkenbare internationale allure van The Harbour Club, maar er zijn ook toevoegingen gedaan aan het oorspronkelijke concept. De open keuken met zes meter lange Raw Bar vormt het hart van het restaurant. Ook maken de bekende wijnkasten weer deel uit van het interieur.

 

WHERE TRUE FOOD MEETS GLAMOUR

De opening van The Harbour Club Vinkeveen is tevens het moment waarop de nieuwe menukaart wordt gepresenteerd met gerechten zoals een ceviche van zeebaars, Alaskan King Crab, Tomahawk steak en verschillende soorten sushi. De signature dishes van The Harbour Club vormen de basis van de menukaart. Alleen het beste vlees, de meest verse vis, de mooiste groenten en kruiden worden gebruikt. De bereidingen zijn eenvoudig en puur: vlees van de open Josper Grill, in roomboter gebakken sliptong en gegrilde kreeft. Echte vleesliefhebbers kunnen genieten van een imposante Tomahawk steak of Peking Duck met pancakes en hoisin. De keuken van The Harbour Club Vinkeveen wordt aangestuurd door Chef de Cuisine Ingmar Ipema, voormalig chef-kok van The Harbour Club Amsterdam Zuid.

 

ARTISTIEKE OMGEVING

Bij binnenkomst in Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam valt je oog direct op het indrukwekkende schip wat aan het plafond is bevestigd. Kenmerkend voor het interieur van het hotel zijn de houten latjes; van de front office desk tot aan de hotelkamers, gemaakt van in totaal 600 fruitkistjes. Rechts van de receptie loop je The Harbour Club binnen, waar een 15m² groot kunstwerk van legende
Herman Brood hangt. De wijnkast is voorzien van een indrukwekkende muurschildering van Pablo Lucker. Het interieurdesign van The Harbour Club en Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam is uitge-
voerd door Will Erens van Too Many Agencies, bekend van onder andere SNCKBR en Panache.

 

EVENTLOCATIE

Naast het hotel opent Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam deze zomer een eventcenter met,
eveneens, een prachtig uitzicht op de Vinkeveense plassen. Het zal een multifunctionele zaal van 1200 m² bieden met verschillende boardrooms die plenair geschakeld kunnen worden. In deze ruimte kunnen evenementen worden gehouden van 10 tot 1000 gasten.

Delen