Amsterdam, 24 mei 2018. The Harbour Club Vinkeveen breidt dit jaar uit met een écht strand aan de Vinkeveense plassen, VinkiBeach. Vanaf 1 juni biedt VinkiBeach een unieke locatie waar men heerlijk kan ontspannen op een van de luxe strandbedden. Behoefte aan een parasol, extra handdoek of gewoon zin een drankje? De beachboys staan klaar om je van alle gemakken te voorzien. Kortom, deze zomer wordt VinkiBeach dé hotspot van Vinkeveen. 

Ontdek de vele mogelijkheden van VinkiBeach
Naast lekker relaxen biedt VinkiBeach biedt nog veel meer. Van verschillende culinaire barbecue menu's tot een sundowner beachborrel met onbeperkt drank uit het Hollands assortiment, maar ook meetings kunnen hier (voor een halve of hele dag) georganiseerd worden. Liever een meeting binnen? Dan kun je terecht bij het speciaal ontworpen Event Centre van The Harbour Club en het Apollo Hotel. Zin om iets actiefs te doen? Bij VinkiBeach kun je ook terecht voor allerlei teambuilding activiteiten zoals bootcamp, super, yoga, varen of een solex tour. Voor iedereen die liever lui dan moe is zijn er ook sloepen, met of zonder  schipper, te huur. 

VinkiBeach is geopend wanneer het zonnetje schijnt. Kijk voor de actuele openingstijden op de website van The Harbour Club Vinkeveen

Delen