Breakfast for everyone!

Start jouw zomer extra voordelig met deze fantastische aanbieding:

Boek nu een kamer bij Apollo & Leonardo Hotels voor jouw vakantie, stedentrip of weekendje weg in juli en augustus 2021 want het ontbijt krijg je van ons!


Ja! Alle bestemmingen in Europa, het Verenigd Koninkrijk, Nederland en een aantal geselecteerde hotels in Israël bieden een kosteloos ontbijt aan bij ieder verblijf, voor boekingen gemaakt tussen 10 juni en 14 juni 2021.

Twijfel niet en doe er je voordeel mee!

BOEKEN DOE JE ZO

De aanbieding "Breakfast for everyone!" zal voor alle hotels buiten Nederland direct worden toegepast op de boeking bij reservering via de officiële Leonardo website:
www.leonardo-hotels.com/breakfast-for-everyone.

Voor reserveringen binnen Nederland boek je een kamer op www.apollohotels.nl, je hoeft hiervoor geen ontbijt toe te voegen. Dit zal automatisch worden toegevoegd bij check-in van het gewenste hotel.

Voor reserveringen via het centrale reserveringskantoor van elk hotel, per telefoon of per e-mail naar reservations@apollohotels.nl, zal het gratis ontbijt handmatig worden ingevoerd door een van onze agenten.


 

ALGEMENE VOORWAARDEN

1.            Het aanbod is geldig voor boekingen gemaakt op de officiële Leonardo Hotels website, Apollo Hotels website of via het reserveringskantoor tussen 10/06/2021 vanaf 9u CEST tot 14/06/2021 9u CEST en is geldig voor verblijven tussen 01/07/2021 en 31/08/2021.

2.            De aanbieding is geldig voor alle deelnemende Leonardo Hotels in België, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Spanje, Hongarije, Tsjechië, Polen. Plus voor Apollo Hotels, The Midland, Herods Herzliya Hotel, Herods Tel Aviv Hotel en Hotel Rothschild 22 Tel Aviv in Israël. Uitgesloten van de promotie zijn de hotels in Cyprus, Israël, Leonardo Kolymbia Resort en Jurys Inn Hotels.

3.            De aanbieding "Breakfast for everyone!" omvat gratis ontbijt voor gasten in de geboekte kamer, onafhankelijk van het aantal personen, de combinatie of kamercategorie.

4.            Het gratis ontbijt zal de mogelijkheden van ieder hotel volgen, in overeenstemming met de huidige lokale regelgeving van het land.

5.            De aanbieding "Breakfast for everyone!" is geldig naast andere aanbiedingen of deals, zoals de AdvantageCLUB ledenkorting of een andere promotie.

6.            Het aanbod is onder voorbehoud van beschikbaarheid in de deelnemende hotels. Leonardo Hotels behoudt zich het recht voor om de voorwaarden voor dit aanbod op elk moment te wijzigen.

7.            De algemene voorwaarden van Leonardo Hotels EuropeLeonardo Hotels UK en Apollo Hotels zijn van toepassing.