Coffee Boutique is meer dan alleen een koffiebar in het hart van de modestraat van Amsterdam. We serveren eenvoudig maar toch smaakvol eten zoals een snel ontbijt, een gezonde lunch en kleine hapjes om te delen. Alleen met de beste en voornamelijk lokale ingrediënten maken onze barista's de lekkerste tosti's en koffie's in Amsterdam. De koffiebrander vult de kamer met de lekkerste geur die er is ... verse bonen. 

Coffee Boutique is 7 dagen per week geopend, van ontbijt met verse koffie tot 's avonds laat een snack met een goed glas wijn. Het is de plek waar je kunt genieten van wat koffie inhoudt: een leuke tijd hebben met vrienden, ideeën uitwisselen, werken en ontspannen tussen bezoeken aan de museumwijk. Wij staan klaar voor je met een warme kop koffie!

BEZOEK WEBSITE

Wij verwelkomen u graag bij Coffee Boutique. Op basis van de nieuwe maatregelen vanuit het RIVM vragen wij u om vanaf 25 september 2021 bij aankomst in het restaurant uw legitimatie en een coronatoegangsbewijs te tonen. Meer informatie over de genomen gezondheids- en veiligheidsmaatregelen tijdens uw bezoek vindt u hier.

Praktische informatie

locatie

  • Pieter Cornelisz Hooftstraat 2
  • 1071 BX Amsterdam

Openingstijden

Maandag t/m zondag 07.00 - 17.00