Je slaapt in hartje centrum. Dan wil je natuurlijk ook wat van de hoofdstad zien. Dat snappen wij. Combineer daarom je verblijf met een uitstapje in Amsterdam. Zonder gedoe extra veel uit jouw verblijf in Amsterdam halen. 

Er zijn uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprocedures getroffen, conform de richtlijnen van het RIVM.

STADSRONDVAART ARRANGEMENT

Ontdek Amsterdam op de beste manier vanaf het water. Vaar met de rondvaartboot langs de mooiste grachtenpanden uit de 17e en 18e eeuw. ’s Avonds lopen jullie langs het water weer terug richting het Leonardo Boutique Museumhotel Amsterdam City Center dat ideaal gelegen is dichtbij alle hoogtepunten van de stad. Overnacht en kom tot rust in één van de stijlvolle hotelkamers. Boek dit arrangement vanaf €99 voor twee personen per nacht.

Het Stadsrondvaart arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Tickets voor de City Canal Cruise van 75 minuten

START RESERVERING

 

 

 

 

 

ZOMER IN HARTJE AMSTERDAM ARRANGEMENT

Wil jij in het lekkere zomerse weer wakker worden op een steenworp afstand van het Vondelpark? Verblijf dan in hartje Amsterdam bij Leonardo Boutique Museumhotel Amsterdam City Center. Fiets over de grachten en de leukste buurten van Mokum met de fietsen die bij dit arrangement inbegrepen zijn, wij hebben de zomerse fietsroute al voor je uitgestippeld. Na een lange fietstocht geniet je van een toastie met koffie of thee bij onze eigen Coffee Boutique. Boek dit arrangement vanaf €104 voor twee personen per nacht.


Het Zomer In Hartje Amsterdam arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Toastie met koffie of thee bij Coffee Boutique
- Huurfietsen op een dag naar keuze
- Fietsroutes

START RESERVERING