Iedere reden is een reden voor een feestje. Dat vinden wij ook en daarom bieden wij veel opties. Want bij elke gelegenheid hoort een ander type feest. Je zoekt een hotel voor een feestavond? Goed plan! Je vind ons namelijk naast Bierfabriek. Bij Bierfabriek Almere zijn er mogelijkheden voor groepen in het restaurant en café, maar ook om een privé ruimte te boeken. Wil je eerst even rondkijken? Laat ons weten wanneer je tijd hebt voor een ambachtelijk biertje.

Contactgegevens

Diner bij Bierfabriek

Je zoekt een restaurant om met jouw gezelschap een hapje te eten in een ongedwongen sfeer. Bij Bierfabriek Almere kunnen groepen reserveren in het restaurant en café. Heb je liever een privé ruimte? Die reserveren we voor je. De menukaart van Bierfabriek is zorgvuldig samengesteld. Zij werken veelal met biologische producten en serveren een goede maaltijd voor een eerlijke prijs. De trots is het boerderijkippetje. Dit Franse kippetje is van een rustiek ras met een langzame groei en heeft de ruimte om te scharrelen naar 100% plantaardig voedsel. Het kippetje wordt gegrild boven houtskool en geserveerd met verse frieten. Je kan ook kiezen voor een salade, de dagspecial of vegetarische special. Als voorgerecht hebben we een aantal planken om gezellig met elkaar te delen. Dat brengt direct sfeer, liefst met een ambachtelijk gebrouwen biertje!

Bedrijfsfeest

Successen moet je vieren. Niet alleen, maar met elkaar! Wat denk je van een taptafel? Een wat? Een tafel met een eigen tap waar jij met jouw collega's zit (of staat) om lekker te eten en te drinken. Bij Bierfabriek Almere kan je de huisgebrouwen ROSSO, NERO en PUUR tappen. De gerechten deel je op bourgondische wijze, zoals kip in stukken op grote houten planken. Wil je extra sfeer met (live) muziek? Dat kan! We hebben een geweldige collectie, voor achtergrond muziek of juist feestelijk op de voorgrond. De taptafels kunnen van 6 tot 150 personen worden gereserveerd.

Teambuilding

Together Everyone Achieves More, team. Helemaal waar, maar dat gaat niet vanzelf. Je zoekt een activiteit om het vertrouwen en de sfeer binnen het team te vergroten? In Almere zit je goed. Je bent immers in Flevoland, de provincie met de grootste wateroppervlakte van Nederland. Aan de ene kant het Gooimeer, aan de andere kant het IJmeer en Markermeer. In Almere kan je tal van watersport activiteiten doen. Van ontspannen tot super actief. Denk aan zeilen, kanoën, waterskiën maar ook sloep varen of vissen. Lijkt dit je wat? Dan maken we voor jouw team een energiek programma!

Feestavond

Je 40e verjaardag vieren? Kampioen geworden met jouw elftal? Vrijgezellenfeest organiseren als ceremonie meester? Niet altijd makkelijk om iets te bedenken. Dankzij de grote oppervlakte is Bierfabriek erg geschikt voor grote groepen. Er zijn verschillende opties voor jouw groep. Een smakelijk 3-gangen-diner, een eigen tap met huisgebrouwen bier of een ongedwongen borrel met wat hapjes. In het café of in jouw privé-ruimte die je kan reserveren. Wat je ook kiest, wij zorgen dat je geniet van jouw gezelschap!

OFFERTE AANVRAGEN

blogberichten

top stories

Apollo News Food
Derde vestiging Bierfabriek opent in Apollo Hotel Almere 

Derde vestiging Bierfabriek opent in Apollo Hotel Almere 

Apollo Hotels
Apollo News
Apollo Hotels introduceert Apollo Rewards

Apollo Hotels & Resorts introduceert nieuw loyaliteitsprogramma Apollo Rewards

Apollo Hotels
Apollo News
Apollo Hotels en MeetingReview intensiveren samenwerking

Apollo Hotels en MeetingReview intensiveren samenwerking

Apollo Hotels