Je bent een weekend in Amsterdam. Dan wil je natuurlijk ook iets van de stad zien. Combineer daarom jouw verblijf in Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark met een arrangement. Zo heb je alles in één keer geregeld en zie je nog meer van onze hoofdstad. Heb je iets speciaals te vieren? Leuk! Laat het ons weten dan zorgen wij voor de juist aankleding van jouw kamer. 

Er zijn uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprocedures getroffen, conform de richtlijnen van het RIVM.

ZOMER IN AMSTERDAM ARRANGEMENT

Kom de eerste zomerdagen doorbrengen in Amsterdam! Wij hebben hier de ideale gelegenheid voor! Stap op de fiets en fiets door het Rembrandtpark. Als een echte Amsterdammer fiets je de leukste zomerse routes die wij al voor je hebben uitgestippeld. Na deze fietsroute kan je bij ons eigen Floor17 Rooftop Terrace genieten van een gratis cocktail met uitzicht over de hele stad. Waar wacht je nog op? Boek dit arrangement vanaf €145 voor twee personen per nacht.

Het Zomer In Amsterdam arrangement is inclusief:
- Overnachting in een Deluxe kamer met uitgebreid ontbijt
- Een cocktail bij Floor17 Rooftop Terrace
- Huurfietsen
- Fietsroutes

START RESERVERING

 

 

 

 

 

Sleep & Dine arrangement                            

Ben jij ook verliefd op Taste with a View? Geniet van een 3-gangen diner met de prachtige zonsondergang over Amsterdam; bij Floor17 op 85 meter hoogte! Maak deze geweldige ervaring compleet met een overnachting en ga met de lift naar huis! Slaap de volgende dag heerlijk uit en geniet van de voordelen van een late check-out. Kom je met de auto? Die parkeer je gratis in onze overdekte parkeergarage. Ontdek het oude centrum van Amsterdam. Dat is maar 15 minuten van je vandan met het openbaar vervoer. Kan jij ook niet wachten om deze adembenemende ervaring te boeken? Boek dit arrangement vanaf €149 per twee personen per nacht.

Het Sleep & Dine arrangement is inclusief:
- Overnachting in een Deluxe kamer met uitgebreid ontbijt
- 3-gangen diner van Floor17
- Gratis parkeren (in de parkeergarage van Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark)
- Early check-in om 12:00 uur & late check-out om 15:00 uur

START RESERVERING