Je bent op zoek naar een compleet verblijf in Papendrecht. Combineer daarom jouw verblijf in ons hotel met een arrangement. Zo heb je alles in één keer geregeld en heb je nog meer tijd om te genieten van het hotel, de Drechtsteden en de groene omgeving. 

Coronamaatregelen: wij denken aan jouw gezondheid en veiligheid omtrent het COVID-19 virus. Klik hier om te lezen hoe wij proberen om alle risico’s te beperken. 

*Voor reservering tot 19 december wordt het diner geserveerd in de vorm van take-away zodat je hier comfortabel van kan genieten in je eigen hotelkamer.

 

SLEEP & DINE ARRANGEMENT

Een 3-gangen diner bij Chef’s! Food & Drinks kan niet ontbreken tijdens jouw overnachting in Papendrecht. Met dit arrangement boek je alles in één keer, dat is wel zo makkelijk. Alle gerechten krijgen hun finishing touch aan de tafel. Verken na het eten het prachtige Papendrecht of neem een drankje aan de bar van Chef’s! De volgende ochtend staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar. Boek dit arrangement vanaf €139 voor 2 personen per nacht.

Het Sleep & Dine arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Een leuke Chef’s! verrassing op de kamer bij aankomst
- Chef’s! 3-gangen verrassingsdiner inclusief amuse en welkomstdrankje

START RESERVERING

*Voor reservering tot 19 december wordt het diner geserveerd in de vorm van take-away zodat je hier comfortabel van kan genieten in je eigen hotelkamer.

 

 

 

Sleep & Celebrate kerstarrangement

Make it a December to remember met het Sleep & Celebrate kerstarrangement. Geniet tijdens het verblijf van Chef’s! drankjes en hapjes. Laat je verrassen door een 4-gangen kerstdiner van Chef’s! Food & Drinks. Na een spetterende avond overnacht je in een van de ruime hotelkamers. Begin de volgende dag met een uitgebreid ontbijt en wandel daarna richting de groene natuur om de hoek voor een frisse kerstwandeling. Boek dit arrangement al vanaf €224 voor twee personen per nacht.


Het Sleep & Celebrate Kerstarrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- 4-gangen diner bij Chef's! Food & Drinks
- Chef’s! drankjes en hapjes

START RESERVERING

 

  

Sleep & Celebrate NYE arrangement

Heb jij zin om oud & nieuw is een keer anders te vieren dan normaal? Kom naar Leonardo Hotel Papendrecht en geniet van een spetterend uiteinde. Laat je bij aankomst in het hotel verwennen met een welkomstdrankje en Chef’s! hapjes. Geniet van een 3-gangen diner en een glas bubbels. De volgende ochtend slaap je uit en staat er een uitgebreid ontbijt op je te wachten. Maak na het ontbijt een nieuwjaarswandeling in de groene omgeving van Papendrecht. Boek dit arrangement al vanaf €219 voor twee personen per nacht. 


Het Sleep & Celebrate NYE arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- 3-gangen diner bij Chef's! Food & Drinks
- Welkomstdrankje met Chef’s! snacks
- Late check-out tot 13:00
- Glas bubbels tijdens diner

START RESERVERING

 

 

 

Winter in de natuur

Ga er even lekker op uit deze winter! Ontdek de groene omgeving van Papendrecht in winterse sferen. Tijdens het verblijf bezoek je het gezellige Dordrecht, waar de schaatsen al voor je klaarstaan om een paar uurtjes te gaan schaatsen. Eenmaal terug in het hotel warm je je op met een warme chocolademelk van Chef’s! Boek dit arrangement al vanaf €130 voor twee personen per nacht.


Het Winter in de natuur arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Een gratis kamer upgrade indien beschikbaar
- 10% korting op eten en drinken
- Warme chocolademelk (met slagroom) van Chef's! 
- Entreekaartjes ijsschaatsen in Dordrecht inclusief schaatshuur

START RESERVERING


 

 

FIETSARRANGEMENT

Geniet van de lente met dit arrangement inclusief overnachting en uitstekend drie gangen diner bij Chef’s! Hier is de natuur binnen handbereik: de bekende molens van Kinderdijk vind je op 10 kilometer afstand van het Leonardo Hotel Papendrecht. Een mooie afstand voor een fietstocht! De route hebben we al voor je uitgestippeld, alles wat jij hoeft te doen is de sleutels van je huurfiets ophalen bij de receptie. Natuurlijk kun je ook een andere bestemming uitzoeken: in Papendrecht en omstreken raak je niet uitgekeken. Boek dit arrangement vanaf €170 voor twee personen per nacht.  

Het Fietsarrangement is inclusief: 
- Overnachting met uitgebreid ontbijt 
- 3-gangen diner bij Chef’s! Food & Drinks Papendrecht (exclusief drankjes)
- Huurfiets voor gebruik gedurende je verblijf  
- Fietsroutes 

START RESERVERING