Er is altijd iets te vieren! En dat doet u het liefst op een bijzondere locatie, met persoonlijke aandacht. Onze professionale eventplanners zorgen samen voor onvergetelijke dag.

Ervaar een speciaal 'Now we're Talking' receptie, voor de perfecte bijeenkomst kunt u gebruik maken van LEO's International Flavors waar 400 gasten terecht kunnen. Of maak gebruik van de 900m2 Ballroom waar de gehele tweede verdieping prive verhuurd kan worden voor u en uw gasten.

Het 'Now we're Talking' credo van Leonardo Royal Hotel Amsterdam beschrijft niet alleen de grootte van het hotel en de vele mogelijkheden die het hotel te bieden heeft maar ook het gevoel wanneer de gast het hotel verlaat. Contact dus snel ons ervaren event team en laat ons alles regelen. 

 

Contactgegevens

Let's Talk Social Events

Geef uw grootste feest in ons hotel. Laat uw vrienden/familie of medewerkers dansen in onze Amstel Ballroom of in LEO's International Flavors. Ga na afloop direct naar uw heerlijke kamer en geniet de volgende dag van een verfrissend anti-kater-ontbijt. Wij kunnen het complete pakket voor u verzorgen. Neem contact op met ons event-team en laat ons alles voor u regelen.

Healthcare Venue

Als officiële healthcare asset-locatie begrijpen we de specifieke eisen voor de farmaceutische en gezondheidszorgsector. Onze Healthcare-kampioenen staan klaar om samen met u het perfecte evenement te organiseren om de beste ervaring voor al uw gasten te creëren.

Gala Feestavond

Als u met de roltrap of lift naar boven gaat, vindt u onze Amstel Foyer, de plek om gasten in stijl te ontvangen. Vanuit daar vindt het speciale 'Leonardo Da Vinci' gala plaats in de Amstel Ballroom. De 900m2 grote Ballroom met hoge plafonds (6-meter) en het vele daglicht maken het een fantastische locatie voor events met 600 gasten. Buiten de Amstel Ballroom bevindt zich het 300m2 grote Ballroom Terras, deze kan exclusief voor uw gasten worden gereserveerd.

Onservaren event-team en de beste technische apparatuur zorgen ervoor dat uw event een belevenis wordt waar nog jaren over wordt gepraat.

Upgrade Your Event

Wilt u het evenement uitbreiden met een aantal aantrekkelijke extra's in één van onze breakout ruimtes? Onze live elementen, culinaire specialiteiten en game & play zullen de gasten verbazen.

Het restaurant op de begane grond biedt plaats aan maximaal 400 gasten, door het unieke aanbod van het hotel is er de mogelijkheid om te eten, te vergaderen en te overnachten in groepen van maximaal 400 gasten. Het restaurant kan ook worden geprivatiseerd voor een lunch of diner voor grotere groepen.

blogberichten

top stories

Leonardo news Apollo News
Talenten groeien door bij Apollo & Leonardo Hotels

Talenten groeien door bij Apollo & Leonardo Hotels

Apollo & Leonardo Hotels
Succesvolle haringparty voor Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade

Succesvolle haringparty voor Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade

Apollo & Leonardo Hotels
Leonardo news Apollo News Lelystad
Apollo Hotel Lelystad City Centre omgetoverd tot Leonardo Hotel

Apollo Hotel Lelystad City Centre omgetoverd tot Leonardo Hotel

Apollo & Leonardo Hotels