Je bent op zoek naar een compleet verblijf in Den Haag. Combineer daarom jouw verblijf in ons hotel met een arrangement. Zo heb je alles in één keer geregeld en heb je nog meer tijd om te genieten van het hotel, de Spa en het strand.

Er zijn uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprocedures getroffen, conform de richtlijnen van het RIVM. Klik hier voor meer informatie.  

*Voor reservering tot 19 december wordt het diner geserveerd in de vorm van take-away zodat je hier comfortabel van kan genieten in je eigen hotelkamer.

SLEEP & DINE ARRANGEMENT

Maak je verblijf bij Leonardo Royal Den Haag Promenade compleet met een diner bij Brut International Flavours. Na een middag uitwaaien op het strand of rondgedwaald te hebben door het bruisende Den Haag, is het 3-gangen diner ‘Du Chef’ een ideale afsluiting van de dag. De volgende ochtend geniet je van een uitgebreid ontbijt. Kom je met de auto? Parkeer je auto veilig op onze parkeerplaats. De parkeerkosten zijn bij het arrangement inbegrepen. Boek dit arrangement voor 2 personen vanaf €169 per nacht.

Het Sleep & Dine arrangement is inclusief:
- Overnachting in een kamertype naar keuze inclusief uitgebreid ontbijt
- Heerlijk 3-gangen diner ‘Du Chef’
- Parkeren (1 auto per kamer)

START RESERVERING

*Voor reservering tot 19 december wordt het diner geserveerd in de vorm van take-away zodat je hier comfortabel van kan genieten in je eigen hotelkamer.

 

 

Sleep & Celebrate kerstarrangement

Op zoek naar het ultieme kerstgevoel? Kom deze kerst naar Den Haag. Door de vele winterse activiteiten in de stad zul je je niet vervelen. Na een dagje kerstshoppen in de versierde binnenstad geniet je van een 3-gangen diner bij Brut International Flavours. De volgende ochtend staat er een uitgebreid kerstontbijt klaar. Nog geen plannen de volgende dag? Trek je warmste jas aan en maak een frisse strandwandeling. Het strand van Scheveningen ligt op nog geen 10 minuten afstand met de tram. Of ontspan nog even heerlijk in de Promenade Healthclub & Spa. Boek dit arrangement al vanaf €249 voor twee personen per nacht. 


Het Sleep & Celebrate Kerstarrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- 3-gangen diner met achteraf koffie en thee met zoetigheid bij Brut International Flavours
- Welkomstdrankje 

START RESERVERING

 

 

 

 

Sleep & Celebrate NYE arrangement

Vier het begin van het nieuwe jaar met je geliefden in het Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade. De avond start met een nieuwjaarsbuffet bij Brut International Flavours. Tijdens de jaarwisseling toast je met bubbels en geniet je traditiegetrouw van verse oliebollen. Na een gezellige avond rol je je bed in en staat er de volgende ochtend een uitgebreid ontbijt klaar. Fris het nieuwe jaar in gaan? Op 10 minuten afstand met de tram vind je het strand van Scheveningen, ideaal voor een nieuwjaarswandeling. Boek dit arrangement al vanaf €299 voor twee personen per nacht. 

Het Sleep & Celebrate NYE arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Nieuwjaarsbuffet inclusief ontvangst met bubbels bij Brut International Flavours
- Hapjes, bubbels en oliebollen rond middernacht

START RESERVERING

 

 

 

 

Winter in Den Haag

Kom even tot rust tijdens de koude wintermaanden. Laat je in de watten leggen in de Promenade Healthclub & Spa, dat gelegen is in het hotel. Na een dag relaxen shop je in de mooi verlichte binnenstad of waai je uit aan het strand van Scheveningen. Tijdens de Haagse winter zijn er genoeg activiteiten te doen; schaatsen, curling of bezoek een van de musicals in het AFAS Circustheater. Boek dit arrangement al vanaf €140 voor twee personen per nacht. 

Het Winter in Den Haag arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Gratis kamer upgrade (op basis van beschikbaarheid) 
- 10% korting voucher voor eten en drinken
- Welkomstdrankje met snack
- Gratis toegang tot Promenade Healthclub & Spa
- Gratis parkeren

START RESERVERING

 

 

 

 

 

Skincare wellness arrangement

Een dagje wellness is uitstekend te combineren met een overnachting in Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade dankzij de healthclub, spa en schoonheidssalon op locatie! Geniet van een exclusieve gezichtsbehandeling of massage van 30 minuten bij Skincare Promenade. Ook hebben jullie onbeperkt toegang tot alle faciliteiten van de Promenade Healthclub & Spa: een verwarmd binnenzwembad en diverse sauna’s binnen en buiten. Tussendoor kunt u plaatsnemen in onze lounge, de rustruimte of op het ommuurde buitenterras. Na een overnachting in een van onze luxe kamers, staat er een uitgebreid ontbijt op jullie te wachten. Boek dit arrangement voor 2 personen vanaf €190 per nacht.

Het skincare wellness arrangement is inclusief:
- Overnachting inclusief uitgebreid ontbijt
- Parkeren (1 auto per kamer)
- Skincare Promenade wellness behandeling van 30 minuten: keuze uit een rug/schouder/nek massage of gezichtsbehandeling
- Gebruik van de faciliteiten van de Promenade Healthclub & Spa

START RESERVERING

 

 

 

Bike & park arrangement

Wil jij de mooie stad en omgeving van Den Haag verkennen op de fiets? Dat kan met dit arrangement! Bij aankomst is er voor jou een plek gereserveerd op de parkeerplaats bij ons hotel. Spring vervolgens op je fiets en beweeg je over de de mooiste routes in de omgeving. Kies jij voor een rondje door de stad of fiets je richting het strand van Scheveningen? Of allebei? Dat kan natuurlijk ook! Boek dit arrangement voor 2 personen vanaf €165 per nacht.

Het Bike & park arrangement is inclusief:
- Overnachting in een kamertype naar keuze inclusief ontbijt
- Parkeren (1 auto per kamer)
- 2 stadsfietsen voor volwassenen
- Kinderfietsen en/of elektrische fietsen zijn mogelijk op aanvraag en tegen een supplement
- Leaflet met de mooiste fietsroutes in Den Haag en omstreken

START RESERVERING