Of je in ons hotel wilt vergaderen, feesten, dineren of trouwen. Wij regelen het graag. De verschillende zalen en sfeervolle lobby zorgen voor een mooi ontvangst voor alle gasten. Tussen het strand van Scheveningen en de binnenstad van Den Haag. Je bent benieuwd naar alle mogelijkheden voor jouw feest of activiteit bij Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade ? Wij laten je graag onze zalen en mogelijkheden zien in ons hotel. 

Contactgegevens

Diner in LEO's International Flavors

Bij LEO's International Flavors bereiden wij onze gerechten met respect voor de oorsprong en smaken uit verschillende landen. Zo zijn er verschillende gerechten te vinden op onze kaart naar aanleiding van de Food Festivals. Bij LEO's International Flavors geniet u van een heerlijke lunch of diner in Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade 

Teambuilding

Geef jouw meeting een verrassende twist en versterk het teamgevoel tijdens een teambuilding activiteit. In ons hotel heb je het beste van twee werelden. Uitwaaien op het strand van Scheveningen, of de Haagse binnenstad ontdekken met het hele team. Voor meer actie vaar je langs de kust van Scheveningen met je collega's of speel je een spel in Den Haag. Laat ons weten wat jij voor ogen hebt om het teamgevoel te verstreken. Wij regelen graag een activiteit om jouw meeting in ons hotel compleet te maken. 

Bedrijfsfeest

Na een presentatiwil je nog naborrelen of toasten op een mooie samenwerking. Wij regelen dit graag. Met een hapje en een drankje sluit je jouw vergadering passend af. Of ga dineren in LEO's International Flavors. Proosten op het nieuwe jaar tijdens de jaarlijkse kerstborrel kan niet ontbreken. Daarom hebben wij ook voor grote groepen verschillende zalen die wij graag naar jouw voorkeur inrichten. Met een ruime parkeerplaats voor ons hotel en de ideale ligging tussen Scheveningen en Den Haag is ons hotel goed bereikbaar voor jouw gasten en collega's. 

Feestavond

Je hebt iets te vieren. Natuurlijk, er is namelijk altijd wel reden voor een feestje. Die feesten organiseren wij graag voor je. Zo hoef jij alleen de juiste gasten uit te nodigen, dan verzorgen wij de rest. Of je nu met de hele familie een weekend overnacht in ons hotel, en hier samen wilt eten met de familie. Of je verrast een vriend of vriendin met een verjaardagsborrel bij onze bar. Onze cocktails wachten op jou en de chef's van LEO's International Flavors staan voor je klaar. 

Bruiloft

Als officiële trouwlocatie van Den Haag zit je bij ons goed voor de mooiste dag van je leven. Wij richten onze zalen graag in naar jouw voorkeur. Op een belangrijk moment als dit wil je natuurlijk vooraf weten waar je precies het ja-woord geeft. Wij laten je graag de mogelijkheden in ons hotel zien. En wat dacht je van een fotoreportage in het aangrenzende Van Stolkpark? De dag afsluiten met een compleet verzorgd diner en spetterend trouwfeest? Geen probleem. Tot slot maken wij onze suite graag klaar voor het bruidspaar.

OFFERTE AANVRAGEN

blogberichten

top stories

Den Haag Apollo News Food
Crowne Plaza Den Haag – Promenade zet internationale haring op de kaart

Apollo Hotels
Den Haag Food
Crowne Plaza Den Haag - Promenade maakt culinaire agenda 2019 bekend

Apollo Hotels