Dit jaar bestaat het Haagse Promenade Hotel maar liefst 50 jaar. Samen met jou zullen we in de loop van dit jaar in de historie van ons hotel duiken. Zo wekken we het befaamde Promenade-krantje ieder kwartaal in 2021 opnieuw tot leven en zullen er gedurende het gehele jaar diverse jubileumacties plaatsvinden. 

Nieuwsgierig geworden? Hieronder vind je alle edities van de Promenade krant.

Promenade Hotel door de jaren heen 


Ontdek wat er voorafging aan het Promenade Hotel

Leer meer over de geschiedenis van het Promenade Hotel


Heb je nog meer informatie/foto’s over het hotel die momenteel niet in onze tijdlijn staan? Of is er informatie incorrect? Neem dan contact op met info.royaldenhaag@leonardo-hotels.nl

 

Promenade Krant 


Bekijk en download alle edities van de speciale Promenade krant hier.

Eerste editie van de Promenade krant

Tweede editie van de Promenade krant

Derde editie van de Promenade krant

Vierde editie van de Promenade krant

 

 

 

Een eigen Promenade Bier

Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van het Promenade Hotel, presenteren wij u ‘Buitenlust’. Superior Pilsner vernoemd naar het in 1828 geopende Paviljoen Buitenlust. Jaren later, in 1876, opent op dezelfde locatie Hôtel de la Promenade en begint de rijke historie van wat later het Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade zal worden.

Nieuwsgierig? Kom proeven bij Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade!

 


 

 

 

Expositie


Gedurende de zomermaanden zal er in het hotel ook een publiek toegankelijke expositie starten met beelden uit het Haagse stadsarchief. Belangstellenden zijn van harte welkom bij Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade.