Wij zijn Apollo & Leonardo Hotels, een groep met 16 hotels in de Benelux. Wij staan garant voor de mooiste momenten in de mooiste steden van Nederland. Van 4 sterren paviljoenhotel op de Veluwe tot het meest centraal gelegen hotel van Amsterdam in de P.C. Hoofstraat. Je vind onze hotels in verschillende provincies van Nederland. Op deze pagina vind je een overzicht.

Groningen

Ons jongste hotel vind je in het noorden. Apollo Hotel Groningen is gevestigd in het sprekende gebouw La Liberté. De eigenzinnigheid van de architect zie je door het gehele hotel terug. Wij ademen lef en energie, net als de stad zelf. Zoals wij zeggen in Grunn, MOI – wees welkom!

Flevoland

Denk je aan water, dan denk je aan Flevoland. Het is de favoriete provincie voor fanatieke watersporters. De drukte van de Randstad ligt achter je, maar Amsterdam bereik je al in 20 minuten vanuit Apollo Hotel Lelystad en Apollo Hotel Almere.

Noord Holland

Amsterdam, onze stad van wereldformaat. De stad met meer dan 100 kilometer aan grachten en net zoveel fietsen als inwoners. Wij bieden je 5 hotels in verschillende buurten van Amsterdam. Hartje centrum, West, Zuid, aan de kust in IJmuiden vlakbij Amsterdam en zelfs aan de Vinkeveense plassen in ons jongste Apollo Hotel in Vinkeveen dat ook erg dichtbij Amsterdam ligt.

Gelderland

In Gelderland op de Veluwe vind je het 4 sterren paviljoenhotel Apollo Hotel De Beyaerd. In de aangelegde bostuin hoor je de fluitende vogels in een oase van rust. Na een 5 minuten fietstocht door de uitgestrekte heidevelden kijk je over het Veluwemeer.

Utrecht

Apollo Hotel Utrecht City Centre is het meest centraal gelegen hotel van Utrecht. Pal tegenover het Centraal Station, het grootste trein station van Nederland. Binnen een klein uurtje reizen bereik je vanuit Utrecht de meest populaire steden van Nederland.

Zuid Holland

In het westen van Zuid-Holland ligt de politieke hoofdstad Den Haag. Leonardo Royal Den haag Promenade ligt tussen Den Haag en de duinen van badplaats Scheveningen. In het oostelijk deel van Zuid Holland, ligt Apollo Hotel Papendrecht in het Groene Hart van het open landschap.

Noord Brabant

Het Noord-Brabantse Breda geeft je een thuisgevoel. Door de historische band met de Nassaus is het een Oranjestad bij uitstek. Apollo Hotel Breda City Centre ligt naast het station en op 10 minuten lopen van de binnenstad, met een warm bourgondisch karakter.

Hotels in Nederland

Apollo keys

Unlock the fun

locatie of hotel

Start Reservering

Beschikbaarheid ophalen

Door op de rode knop te klikken ga je naar de website van Apollo Hotel Amsterdam

  • Wij bieden de beste prijs
  • Mogelijkheid tot GRATIS annuleren
  • Kies voor betalen bij aankomst

Door op de rode knop te klikken ga je naar de website van Apollo Hotel Amsterdam