Noord-Holland

De provincie waar onze hoofdstad zich in bevindt. De provincie die grenst aan de Noordzee en de Waddenzee, waar de Amstel en de Zaan doorheen lopen. Een veelzijdig gebied met vele grote steden. Alkmaar – de kaasstad, Enkhuizen – haringstad en natuurlijk Haarlem, de hoofdstad van Noord-Holland. Maar ook rustzoekers kunnen terecht in Noord-Holland. Een weekend uitwaaien, dat kan nergens beter dan aan de noordzee op de stranden van Noord-Holland.
En niet te vergeten: Amsterdam – niet zomaar een stad.

Amsterdam

Amsterdam - het Venetië van het Noorden, de wereldstad in ons kleine landje. In Amsterdam is er altijd wat te doen. Het is een van de meest bezochte steden van Europa. De wereldstad is voornamelijk bekend om het Rijksmuseum, de grachtengordel, Anne Frank huis en de Heineken brouwerij. Naast deze top bezienswaardigheden heeft Amsterdam nog veel meer te bieden! Je kan er geweldig winkelen maar ook voor cultuursnuivers is er genoeg musea te vinden.  In Amsterdam liggen drie van onze hotels.
In hartje centrum, pal naast het Rijksmuseum ligt Apollo Museumhotel Amsterdam. In Amsterdam Oud Zuid, aan het driegrachtenpunt ligt Apollo Hotel Amsterdam en in Oud West ligt Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark met pal voor de deur de tram waarmee je binnen 20 minuten op Amsterdam Centraal Station staat.

IJmuiden

Uitwaaien op het strand om even de stress van het dagelijkse leven te vergeten. Klinkt dat bekend? Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach ligt aan de duinen, vlakbij het strand van IJmuiden. Na een dag op het strand heb je wel zin grekgen om lekker de stad in te gaan. Binnen 20 minuten sta je in het centrum van Haarlem en op slechts 25 minuten ben je in de wereldstad Amsterdam. Als het weer tegenvalt, hebben wij een sauna waar je de warmte kan vinden.

Apollo keys

Unlock the fun

locatie of hotel

Start Reservering

Beschikbaarheid ophalen

Door op de rode knop te klikken ga je naar de website van Apollo Hotel Amsterdam

  • Wij bieden de beste prijs
  • Mogelijkheid tot GRATIS annuleren
  • Kies voor betalen bij aankomst

Door op de rode knop te klikken ga je naar de website van Apollo Hotel Amsterdam