Wij zijn een keten van kwaliteitshotels in Nederland. Wij doen er alles aan om je zeker nog eens terug te laten komen. Onze hotels zijn net zo verschillend als onze mensen. Toch weten we zeker dat je overal een onvergetelijk verblijf hebt; of je met volledige concentratie moet vergaderen, pas laat aankomt in het hotel of juist vroeg uit de veren moet. Apollo & Leonardo Hotels staat garant voor de mooiste momenten in de mooiste steden van Nederland. Ben je op zoek naar onze bedrijfsgegevens?  Die vind je hier.


FATTAL HOTEL GROUP

Fattal Hotel Group is één van de snelst groeiende hotelketens in Europa en Israël, met meer dan 200 hotels en 40.00 hotelkamers, verspreid over meer dan 100 bestemmingen. De groep is opgericht in 1988 door David Fattal en sinds 2006 actief in Europa. Met de overname door de Israëlische Fattal Hotel Group hebben Apollo & Leonardo Hotels de handen in één gesloten. Leonardo Hotels werd in 2006 opgericht als de Europese tak van de Fattal Hotel Group. Apollo Hotels werd in 1998 opgericht en in 2018 aan de Fattal Hotel Group toegevoegd. Een belangrijk onderdeel van de filosofie van de Fattal Hotel Group is dat de hotels door de eigen business unit worden gemanaged en geëxploiteerd. De business unit Nederland & België opereert onder de naam Apollo & Leonardo Hotels.

 

APOLLO & LEONARDO HOTELS

Een jonge, frisse en innovatieve hotelketen die gelooft dat het anders kan! Onze hotels vind je op de mooiste locaties, van bruisende steden en dichtbij luchthavens tot locaties aan de kustlijn in een groene omgeving. Wij bewegen mee met de wensen en behoeftes van de gast op een creatieve manier. Dat betekent dat wij soms vast omrande regels en procedures over boord gooien. Waarom alles standaardiseren? De gast is immers toch ook niet standaard?!

 

Onze hotels zijn net zo verschillend als de gasten die wij ontvangen en de medewerkers die met veel plezier bij ons werken. Toch weten wij zeker dat de gast een onvergetelijk verblijf zal ervaren; bij volle concentratie tijdens een vergadering, bij late aankomst in het hotel of juist in de vroege uurtjes tijdens vertrek. Apollo & Leonardo Hotels staat garant voor de mooiste momenten in de mooiste steden van Nederland! Apollo & Leonardo Hotels heeft 15 hotels, van Groningen tot Breda, waarvan één in België, met allemaal een unieke uitstraling en prachtige locatie.

 

ONZE KERNWAARDEN

Het gedrag van onze medewerkers en de wijze waarop zij hun werkzaamheden uitvoeren is wat onze hotels in Nederland en België met elkaar verbindt. Wij hebben dit vertaald naar een aantal kernwaarden die leidend zijn voor hoe wij onszelf presenteren. Hoe wij dit uitdragen? Kom langs! Wij doen er alles aan om je nog eens terug te laten komen.

 

APOLLO HOTELS

 • Oprecht gastgericht

Laat een gast zich zo welkom voelen; dat hij zich meer thuis voelt dan te gast.

 • Ongecompliceerd

Veel problemen kunnen opgelost worden, door er geen probleem van te maken.

 • Ondernemerschap:

Veel leuker dan vallen en opstaan, staan en opvallen.

 • Omdenkend

Lukt het niet in een keer? Drie keer links is ook rechts.

 • Out of the box

Waar niets mag mislukken kan niets nieuws ontstaan.

 

LEONARDO HOTELS

 • SMART | ‘if the challenge exists, so must the solution’.

We komen met innovatieve ideeën en bieden geen standaard oplossingen, maar zijn verfrissend in onze werkwijze.

 • STAND-OUT | ‘why fit in, when you can stand out’.

Door ieder hotel zijn eigen kleur en identiteit te geven, bieden wij keuze aan onze gasten met een ervaring die ze nooit vergeten!

 • SINCERE | ‘you can’t fake passion’.

We handelen vanuit ons hart, zo zorgen wij er samen voor dat het verblijf meer wordt dan een ‘gewoon’ verblijf.


Wil je bij ons werken? klik dan hier

 

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Wij zijn ons bewust van de invloed die onze bedrijfsactiviteiten op de omgeving en de maatschappij hebben. Daarom integreren wij duurzaamheid in onze bedrijfsprocessen, diensten en producten. Meer weten? www.apollohotels.nl/mvo

locatie of hotel

Start Reservering

Beschikbaarheid ophalen

Door op de rode knop te klikken ga je naar de website van Apollo Hotel Amsterdam

 • Wij bieden de beste prijs
 • Mogelijkheid tot GRATIS annuleren
 • Kies voor betalen bij aankomst

Door op de rode knop te klikken ga je naar de website van Apollo Hotel Amsterdam