Zoek je een hotel dichtbij een vliegveld? Wij hebben een aantal Park, Sleep, Fly hotels dichtbij de grootste vliegvelden van Nederland. Onze Park, Sleep, Fly hotels liggen op maximaal 30 minuten van de luchthaven.

Waarom een Park, Sleep, Fly hotel?

  • Overnachten dichtbij de luchthaven, zonder geluidsoverlast van de vliegtuigen
  • Hotels in Amsterdam bieden een shuttle service direct naar het hotel
  • Geen gedoe met parkeren
  • Zonder stress het vliegtuig halen

Schiphol Amsterdam

Luchthaven Schiphol is een van de belangrijkste vliegvelden van Europa. Pal voor de aankomsthal vind je onze shuttle service met een rechtstreekse verbinding naar Apollo Hotel Amsterdam of Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark. Wil je liever overnachten in een rustige omgeving? Dan rijd je in ongeveer 20 minuten naar ons Apollo Hotel in Vinkeveen aan de Vinkeveense plassen of naar ons hotel aan de kust in Ijmuiden.

Rotterdam – The Hague airport

Rotterdam airport, tegenwoordig Rotterdam The Hague airport is in een korte periode zeer snel gegroeid. Het ligt precies tussen onze hotels in Den Haag en Papendrecht. Crowne Plaza Den Haag – Promenade en Apollo Hotel Papendrecht liggen beide op 30 minuten van het vliegveld.

Maastricht Aachen airport

Vlieg je vanaf Maastricht Aachen airport voor je vakantiebestemming? Verleng je vakantie met een of meerdere relax dagen. Ons wellnessresort Thermae 2000 ligt op 20 minuten van de luchthaven. Voor of na je lange vliegreis dus nog even ontspannen in de sauna of zwembaden.

Groningen Airport Eelde

De luchthaven van het Noorden. Op 15 minuten afstand slaap je in Apollo Hotel Groningen. De nieuwste aanwinst van Apollo Hotels. Zoals wij zeggen in Grunn, MOI – wees welkom!

Onze hotels dichtbij het vliegveld

Apollo keys

Unlock the fun

locatie of hotel

Start Reservering

Beschikbaarheid ophalen

Door op de rode knop te klikken ga je naar de website van Apollo Hotel Amsterdam

  • Wij bieden de beste prijs
  • Mogelijkheid tot GRATIS annuleren
  • Kies voor betalen bij aankomst

Door op de rode knop te klikken ga je naar de website van Apollo Hotel Amsterdam