Nederland kent zoveel mooie gebieden, steden en dorpjes. Ja, óók buiten onze favoriete steden Amsterdam, Utrecht of Rotterdam is er meer dan genoeg te zien. Wij hebben onze city hotels voor jouw travel list op een rijtje gezet. 

Almere

Almere is voornamelijk geliefd voor strand- en watersport. De stad lijkt hierdoor minder snel een keuze voor jou stedentrip, maar niets is minder waar. In het centrum van Almere vind je veel moderne architectuur en kan er uitgebreid geshopt worden. De jonge stad is ook goed te combineren met een bezoek aan Amsterdam. Je rijd in 20 minuten naar onze hoofdstad.

Amsterdam

Onze hoofdstad is een van de meest bezochte steden van Europa. De wereldstad is vooral bekend om het Rijksmuseum, de grachtengordel, Anne Frank huis en Heineken Brouwerij. Maar deze stad biedt zoveel meer. Wil je Amsterdam leren kennen als een echte local? Onze drie Amsterdamse hotels geven je graag advies.

Breda

In deze binnenstad van het zuiden voel je jezelf snel thuis. Je vind er veel historische bezienswaardigheden die bewaard zijn gebleven uit de tijd van de Nassaus. Dit maakt de stad sfeervol en ongedwongen. Vanuit ons centrum hotel loop je via het Valkenberg park in 10 minuten naar de Grote Markt.

Den Haag

Den Haag ademt cultuur. Je hebt door de Haagse binnenstad gelopen en wilt nu wat rust en ruimte zoeken. De stad Den Haag met het strand van Schevening. Een combinatie die uniek is voor een Nederlandse stedentrip. Je vind ons Haagse hotel op de rand van Scheveningen en Den Haag.

Groningen

Met het hoge aantal studenten bruist de binnenstad van plezier en gezelligheid. Vanuit Apollo Hotel Groningen is het 5 minuutjes fietsen naar het centrum. Vanaf de stad zijn er mooie routes naar het buitengebied. 

Utrecht

De Nederlandse stad met het groots aantal rijksmonumenten. Het icoon van Utrecht is de 112 meter hoge Domtoren. Vanuit onze kamers op de hoogste verdiepingen van Apollo Hotel Utrecht City Centre, heb je een geweldig uitzicht op de Domtoren.

 

Met local city tips van Apollo Hotels

Apollo keys

Unlock the fun

locatie of hotel

Start Reservering

gasten

Volwassenen
Kinderen

Kamervoorkeur

kamer(s)
vanaf
Prijs wordt berekend in de volgende stap
Geen kamers beschikbaar
Lagere prijs
Beschikbaarheid ophalen
Geen beschikbaarheid gevonden
vanaf
Prijs wordt berekend in de volgende stap
Geen kamers beschikbaar
Lagere prijs
Beschikbaarheid ophalen
Beschikbaarheid ophalen

Door op de rode knop te klikken ga je naar de website van Apollo Hotel Amsterdam

  • Wij bieden de beste prijs
  • Mogelijkheid tot GRATIS annuleren
  • Kies voor betalen bij aankomst

Door op de rode knop te klikken ga je naar de website van Apollo Hotel Amsterdam