Heb jij passie voor het F&B vak en wil je stage lopen in een schitterend restaurant met uitzicht over Amsterdam? Dan ben je bij restaurant Floor 17 aan het juiste adres! Welkom bij Apollo & Leonardo Hotels!

F&B Management Stagiair(e)

Stage

BESCHIKBAAR PER APRIL 2021

LEONARDO HOTEL AMSTERDAM REMBRANDTPARK

Inmiddels is het Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark niet meer weg te denken uit Amsterdam-West! Op de 17e verdieping van het 18-verdiepingen tellende hotel, vind je ons restaurant; Floor17! Hier maakt onze chef de lekkerste gerechten klaar, terwijl onze gasten genieten van het geweldige uitzicht. In onze bar en op ons dakterras kunnen gasten lekkere cocktails bestellen. Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark is onderdeel van Apollo & Leonardo Hotels. Als snelgroeiende hotelketen kunnen wij uitstekende doorgroeimogelijkheden bieden. Het is dan ook onze doelstelling om van elke stage iets bijzonders en misschien wel iets blijvends te maken.

HOE ZIET JOUW DAG ALS F&B MANAGEMENT STAGIAIR(E) ERUIT?
Heb jij passie voor het F&B vak? Dan is een stage bij Floor 17 écht iets voor jou! Tijdens jouw stage ben je de rechterhand van onze F&B Manager. Samen met hem ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de F&B afdelingen, bestaande uit een restaurant, bar, dakterras én verschillende meeting-zalen. Met zoveel verschillende F&B outlets is er altijd wat te doen!

Binnen het hotel ben jij de contactpersoon voor de F&B-afdeling en schakel jij met de verschillende afdelingen. Daarnaast organiseer je F&B vergaderingen en de wekelijkse sheet-meetings voor de afdeling. Je helpt met het maken van de roosters, analyseert de gast-tevredenheid en bedenkt ideeën om de service tot een hoger niveau te brengen. Floor 17 staat bekend om de gave evenementen die wij er organiseren! Van een rollerskate-baan tot aan bioscoopavonden, hoe creatiever hoe beter. Heb jij ideeën voor een evenement op ons 85-meter hoge dakterras? Bij ons worden ideeën werkelijkheid!

Tijdens je stage voer je ook algemene- en Duty management taken uit. Samen met de andere Management stagiaires ga je werken aan interessante projecten, met als doel de verbetering van de service binnen het hotel. Daarbij bedenk en zet je nieuwe procedures op en sluit je aan bij verschillende management vergaderingen.

WAT MAAKT JOU DÉ PERFECTE AANVULLING VAN ONS TEAM?

 • Je hebt passie voor het resaurant vak!;
 • Je bent sociaal, flexibel en werkt graag samen;
 • Je houdt van aanpakken;
 • Je wilt alles uit je stage halen wat erin zit.

10 REDENEN DIE STAGE LOPEN BIJ APOLLO & LEONARDO HOTELS ZO TOF MAAKT!

 • Jij werkt hard dus investeren wij in jou; bijvoorbeeld door jou te laten deelnemen aan de Tailor Made Traineeship (TMT), een op maat gemaakte stageplek met je eigen Senior MT lid als coach, ontwikkeld als vliegende start voor jouw carrière!
 • Je krijgt als stagiair de kans om aan trainingen van Apollo & Leonardo hotels deel te nemen.
 • Je krijgt als HBO student een stagevergoeding van 600 euro bruto per maand inclusief onkosten.
 • Bij ons heb je goede doorgroeimogelijkheden, zelfs in het buitenland!
 • Je kunt gebruik maken van de “staff-rate” als je wilt overnachten in een van de hotels (ook in het buitenland)
 • Je familie en vrienden kunnen gebruik maken van de Friends & Family rate.
 • Zolang je bij ons stage loopt kun je met 50% korting eten en drinken bij de lekkerste F&B concepten!
 • Je krijgt een gratis overnachting voor twee personen met ontbijt in het hotel waar je werkt; de Weet Waar je Werkt experience!
 • Via Bedrijfsfitness Online kun je korting krijgen op sporten bij diverse sportscholen.
 • Interne communicatie en urenregistratie lopen via handige appjes op jouw smartphone, die bieden je dus veel duidelijkheid en gemak!

Wij zijn een jong bedrijf met een grote dosis aan ambitie, positiviteit en creativiteit! Geïnteresseerd? Solliciteer direct of stel je vragen via jobs@apollohotels.nl.