Je wilt het liefst bij alle afdelingen betrokken zijn en je vindt het leuk om zowel operationeel als op managementniveau bezig te zijn. Herken jij jezelf hierin? Welkom bij Apollo & Leonardo Hotels!

Duty Management Stagiair(e)

Stage

BESCHIKBAAR PER APRIL 2021

APOLLO HOTEL GRONINGEN
Er gaat niets boven Groningen! De stad bruist door het studentenleven, de veelzijdige horeca, en een internationaal bedrijfsleven. Apollo Hotel Groningen heeft 105 gloednieuwe en moderne hotelkamers, vergaderfaciliteiten en een veelzijdige gym. Dit maakt het verblijf van de leisure én corporate gast ontzettend comfortabel. Wat het verblijf pas écht onvergetelijk maakt is de persoonlijke service van onze medewerkers: op z'n Gronings; nuchter, informeel en zonder poespas. Ontbijt, lunch, diner en borrel worden geserveerd in restaurant Chef’s! Food & Drinks; een stoer restaurantconcept waar de kennis en passie van de chef centraal staat. Zoals je wellicht al merkt: wij pakken het nét iets anders aan en zijn een tikje eigenwijs. Dit zie je terug in alle dagelijkse activiteiten, zo ook in de manier waarop we onze stagiaires behandelen. Ons hotel is onderdeel van Apollo & Leonardo Hotels; een jonge, frisse en snelgroeiende hotelketen. Daarom kunnen wij uitstekende doorgroeimogelijkheden bieden. Het is dan ook onze doelstelling om van elke stage iets bijzonders, en mischien wel iets blijvends te maken.

HOE ZIET JOUW DAG ALS DUTY MANAGEMENT STAGIAIR(E) ERUIT?
Jouw stage begint met een uitgebreid inwerkprogramma. Van Front Office tot aan Housekeeping en van Technische Dienst tot aan de Keuken, je leert alle afdelingen kennen! Na de inwerkperiode ga je zowel operationeel als op managementniveau aan de slag.

Als Duty Managent Stagiair(e) zal jij de operationele afdelingen ondersteunen. Als het nodig is, help je jouw collega’s bij de Front Office, het restaurant of in de keuken. Daarnaast houd je je bezig met het afhandelen van klachten, het behandelen van veiligheidsprocedures en ga je nadenken over het verbeteren van de online reputatie. Zijn onze gasten tevreden over onze services? Dat ga jij uitzoeken!
Tijdens vergaderingen zal jij notulen maken en helpen met het opstellen van actieplannen, het uitwerken van SOP’s en het creëren van inwerkprogramma’s. Dit alles met het oog op de online reputatie van het hotel, want dat is het belangrijkste onderwerp tijdens jouw stage! Jij weet als geen ander dat een online reputatie valt en staat met een goede, persoonlijke band met gasten.
De beste service verlenen? Dat kunnen wij gerust aan jou overlaten!

WAT MAAKT JOU DÉ PERFECTE AANVULLING VAN ONS TEAM?

 • Je bent leergierig en vindt alle afdelingen binnen het hotel interessant;
 • Jij wilt zowel operationeel als op managementniveau aan de slag gaan;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kunt goed zelfstandig werken;
 • Samenwerken? Ja graag!

10 REDENEN DIE STAGE LOPEN BIJ APOLLO & LEONARDO HOTELS ZO TOF MAAKT!

 • Jij werkt hard dus investeren wij in jou; bijvoorbeeld door jou te laten deelnemen aan de Tailor Made Traineeship (TMT), een op maat gemaakte stageplek met je eigen Senior MT lid als coach, ontwikkeld als vliegende start voor jouw carrière!
 • Je krijgt als stagiair de kans om aan trainingen van Apollo & Leonardo hotels deel te nemen.
 • Je krijgt als HBO student een stagevergoeding van 600 euro bruto per maand inclusief onkosten.
 • Bij ons heb je goede doorgroeimogelijkheden, zelfs in het buitenland!
 • Je kunt gebruik maken van de “staff-rate” als je wilt overnachten in een van de hotels (ook in het buitenland)
 • Je familie en vrienden kunnen gebruik maken van de Friends & Family rate.
 • Zolang je bij ons stage loopt kun je met 50% korting eten en drinken bij de lekkerste F&B concepten!
 • Je krijgt een gratis overnachting voor twee personen met ontbijt in het hotel waar je werkt; de Weet Waar je Werkt experience!
 • Via Bedrijfsfitness Online kun je korting krijgen op sporten bij diverse sportscholen.
 • Interne communicatie en urenregistratie lopen via handige appjes op jouw smartphone, die bieden je dus veel duidelijkheid en gemak!

Wij zijn een jong bedrijf met een grote dosis aan ambitie, positiviteit en creativiteit! Geïnteresseerd? Solliciteer direct of stel je vragen via jobs@apollohotels.nl.