Het is 5 uur ‘s middags, je hebt een drankje in je hand en een warm zomerzonnetje in je rug. Barbecues, festivals en terrassen die tot laat open zijn. Van gezellige citytrips tot fietstochten in natuurgebieden en bruinbakken op het strand. We garanderen je de fijnste zomer in Nederland, ben je er klaar voor? Kijk snel verder voor onze zomer specials.

 

Apollo Hotel Breda

Zomerklaar? In Apollo Hotel Breda kom je overnachten voor het échte zomergevoel. Fiets naar natuurgebieden rondom de stad en verken ’s avonds de bruine kroegen op de Grote Markt. Boek nu het zomerarrangement voor € 99,- per nacht.

SUMMER SPECIAL BREDA

 

Apollo Hotel Papendrecht

We zijn omringd met leuke dorpjes en mooie natuur. Daarom doe je bij ons een Solex tour door de Alblasserwaard! Boek nu het zomerarrangement voor € 103,- per nacht.

SOLEX SUMMER SPECIAL PAPENDRECHT

 

Apollo Hotel Almere

Na je fietstocht strijk je neer op het terras van Bierfabriek Almere. Met een biercocktail kan jouw zomer echt beginnen! Boek nu het zomerarrangement voor € 119,- per nacht.

SUMMER SPECIAL ALMERE

 

Apollo Hotel Groningen

Festivals, lekker eten en mooie natuur? Je bent vanaf ons hotel te voet binnen 20 minuten op de Grote Markt. Boek nu het zomerarrangement voor € 129,- per nacht.

SUMMER SPECIAL GRONINGEN

 

Apollo Hotel Lelystad

Je herleeft de Gouden Eeuw op de Bataviawerf, waar je vanaf ons hotel binnen een paar minuten naartoe fietst. Of shop jij liever de laatste mode in Bataviastad? Boek het zomerarrangement voor € 150,- per nacht.

SUMMER SPECIAL LELYSTAD

 

Crowne Plaza Den Haag - Promenade

Kom jij de nieuwe kaart van Brut International Flavours proeven? Na je diner maak je nog een wandeling over de boulevard van Scheveningen. Boek het zomerarrangement voor € 298,- per nacht.

INTERNATIONAL FLAVOURS SUMMER SPECIAL