Ben jij een lang weekend vrij en heb je zin in lekkere ontbijtjes, diners en een heerlijk hotelbed? Voor een ontspannen weekendje weg ben je aan het juiste adres! Ga voor een fietstocht door de Oostvaardersplassen, bourgondisch eten in de Parel van het Zuiden of winkelen in Groningen. Kijk hieronder voor het lente aanbod.

Get Spring-spired

Vier het voorjaar bij Apollo Hotel Amsterdam in april en mei. Een luxe vrijdagavond in het recent gerenoveerde hotel, inclusief ontbijt voor twee personen en gratis parkeren. Slaap uit op zaterdag met een gegarandeerde ‘late check out’ en verwen jezelf met een uitgebreide lente Afternoon Tea voor twee personen bij Bodon, La Grande Brasserie.

Spring in Den Haag

Lange weekenden vrij, shoppen, lekkere diners. Laat het voorjaar maar komen! Je bent binnen tien minuten op het strand van Scheveningen én in het centrum van Den Haag. Wat we er in Crowne Plaza Den Haag – Promenade nog aan toevoegen? Een overnachting in een Deluxe kamer en een massage van 25 minuten per persoon.

Vinkeveen by Bike

De mooiste plekken van Nederland ontdek je op de fiets! Vinkeveen staat bekend om de mooie omgeving, gezellige zandstrandjes en sfeervolle dorpjes. Vanaf Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam bezoek je de mooiste plekken!

Veluwe Spring

Vanaf Apollo Hotel Veluwe De Beyaerd starten prachtige fiets- en wandelroutes. Wij kennen de mooiste tochten, die we het liefst met je delen. Zin in een fitte start van de lente? Het kan op de Veluwe!

Varen in Papendrecht

Waar denk jij aan bij het voorjaar? Eerste avondwandelingen, bootje varen, een stad bezoeken? Hoe leuk is het als kan kiezen tussen een grote stad bezoeken, een natuurwandeling maken én alles bereiken per waterbus? Maak het mee vanaf Apollo Hotel Papendrecht.

Gronings Voorjaar

Laat de voorjaars schoonmaak nog even wachten en ga voor relaxen in een hotelbed, fietsen door natuur en stappen en shoppen in de Groningen. Bezoek Apollo Hotel Groningen en maak daar je keuze!

Lente in Lelystad

Echte levensgenieters bezoeken deze lente het Bataviagebied en struinen over de boulevard. Liever de natuur in? Vanuit Apollo Hotel Lelystad City Centre maak je een fietstocht door de Oostvaarderplassen of langs de kustlijn van het IJsselmeer.

Sparkling Breda

Een dagje relaxen op het stadsstrand Belcrum Beach of maak je liever een culturele wandeling door de Nassaustad? Vanuit Apollo Hotel Breda City Centre bereik je binnen no-time de bourgindische gezelligheid!

Spring, is that you?

Apollo keys

Unlock the fun

locatie of hotel

Start Reservering

gasten

Volwassenen
Kinderen

Kamervoorkeur

kamer(s)
vanaf
Prijs wordt berekend in de volgende stap
Geen kamers beschikbaar
Lagere prijs
Beschikbaarheid ophalen
Geen beschikbaarheid gevonden
vanaf
Prijs wordt berekend in de volgende stap
Geen kamers beschikbaar
Lagere prijs
Beschikbaarheid ophalen
Beschikbaarheid ophalen
Start Reservering
  • Wij bieden de beste prijs
  • Mogelijkheid tot GRATIS annuleren
  • Kies voor betalen bij aankomst