Om de website juist te weergeven, maken wij gebruik van cookies. Meer informatie

Accepteer

Ben jij een lang weekend vrij en heb je zin in lekkere ontbijtjes, diners en een heerlijk hotelbed? Voor een ontspannen weekendje weg ben je aan het juiste adres! Ga voor een fietstocht door de Oostvaardersplassen, bourgondisch eten in de Parel van het Zuiden of winkelen in Groningen. Kijk hieronder voor het lente aanbod.

Cruise in Papendrecht

Waar denk jij aan bij het voorjaar? Eerste avondwandelingen, bootje varen, een stad bezoeken? Hoe leuk is het als kan kiezen tussen een grote stad bezoeken, een natuurwandeling maken én alles bereiken per waterbus? Maak het mee vanaf Apollo Hotel Papendrecht.

Gronings Voorjaar

Laat de voorjaars schoonmaak nog even wachten en ga voor relaxen in een hotelbed, fietsen door natuur en stappen en shoppen in de Groningen. Bezoek Apollo Hotel Groningen en maak daar je keuze!

Lente in Lelystad

Echte levensgenieters bezoeken deze lente het Bataviagebied en struinen over de boulevard. Liever de natuur in? Vanuit Apollo Hotel Lelystad City Centre maak je een fietstocht door de Oostvaarderplassen of langs de kustlijn van het IJsselmeer.

Sparkling Breda

Een dagje relaxen op het stadsstrand Belcrum Beach of maak je liever een culturele wandeling door de Nassaustad? Vanuit Apollo Hotel Breda City Centre bereik je binnen no-time de bourgindische gezelligheid!

Easter, is that you?

Apollo keys

Unlock the fun

locatie of hotel

reserveren

gasten

Volwassenen
Kinderen

Kamervoorkeur

kamer(s)
vanaf
Prijs wordt berekend in de volgende stap
Geen kamers beschikbaar
Lagere prijs
Beschikbaarheid ophalen
Geen beschikbaarheid gevonden
vanaf
Prijs wordt berekend in de volgende stap
Geen kamers beschikbaar
Lagere prijs
Beschikbaarheid ophalen
Beschikbaarheid ophalen
reserveren
  • Wij bieden de beste prijs
  • Mogelijkheid tot GRATIS annuleren
  • Kies voor betalen bij aankomst