Je slaapt in hartje centrum. Dan wil je natuurlijk ook wat van de hoofdstad zien. Dat snappen wij. Combineer daarom je verblijf met een uitstapje in Amsterdam. Zonder gedoe extra veel uit jouw verblijf in Amsterdam halen. 

Corona maatregelen: wij denken aan jouw gezondheid en veiligheid omtrent het COVID-19 virus. Klik hier om te lezen hoe wij proberen om alle risico’s te beperken. 

 

Winter in Amsterdam

Je stapt het hotel uit en bevind je meteen in de meest luxe shopping straat van Amsterdam; de P.C. Hooftstraat. Goed geslaagd neem je even een pauze in onze eigen Coffee Boutique waar een toastie en een kopje thee of koffie op je staan te wachten. Daarna spring je op de fiets voor een rondje Vondelpark of fiets je langs de oude Amsterdamse grachten en stop je bij je favoriete restaurants, casfés of winkels. Boek dit arrangement al vanaf €164 voor twee personen per nacht. 

Het Winter in Amsterdam arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Toastie met koffie of thee in de Coffee Boutique
- Fietsverhuur voor één dag naar keuze voor 2 personen, inclusief winter fietsroute

START RESERVERING

 

 

 

 

 

STADSRONDVAART ARRANGEMENT

Ontdek Amsterdam op de beste manier; vanaf het water. Vaar met de rondvaartboot langs de mooiste grachtenpanden uit de 17e en 18e eeuw. ’s Avonds lopen jullie langs het water weer terug richting het Leonardo Boutique Museumhotel Amsterdam City Center dat ideaal gelegen is dichtbij alle hoogtepunten van de stad. Overnacht en kom tot rust in één van de stijlvolle hotelkamers. Boek dit arrangement vanaf €99 voor twee personen per nacht.

Het Stadsrondvaart arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Tickets voor de City Canal Cruise van 75 minuten

START RESERVERING