Je slaapt in hartje centrum. Dan wil je natuurlijk ook wat van de hoofdstad zien. Dat snappen wij. Combineer daarom je verblijf met een uitstapje in Amsterdam. Zonder gedoe extra veel uit jouw verblijf in Amsterdam halen. 

Corona maatregelen: wij denken aan jouw gezondheid en veiligheid omtrent het COVID-19 virus. Klik hier om te lezen hoe wij proberen om alle risico’s te beperken.

 

WANDELEN IS JOUW LOCKDOWN HOBBY

Hoe leuk is het om de authentieke binnenstad van Amsterdam te ontdekken op een bijzondere en gezellige manier? Bij Leonardo Boutique Museumhotel Amsterdam City Center hebben wij hier dé manier hiervoor. Met jouw nieuwe lockdown hobby bieden we je namelijk een heerlijke overnachting met ontbijt en twee kaarten voor een hele gezellige stadswandeling langs de leukste plekjes en horecagelegenheden van Amsterdam. Ons hotel ligt midden in het centrum, naast het Museumplein, dus je kan gelijk van start. Je krijgt een originele wandelroute, de menukaart van de deelnemende horecazaken met bewijs voor de deals, een pub-quiz over het stadsdeel waar je wandelt, wat opdrachten + leuke vragenlijsten om aan elkaar te stellen en natuurlijk de spelregels. Zo heb jij én een leuk uitstapje én support je de lokale horeca-spots.  Boek dit arrangement vanaf €79 voor twee personen per nacht.*

Inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- 2 tickets voor de stadswandeling

START RESERVERING

*Boekbaar voor een verblijf op vrijdag, zaterdag en zondag. De Stadswandeling is alleen te bewandelen op zaterdag en zondag.

 

 

 

LENTE IN DE STAD ARRANGEMENT

Wil jij uitgerust wakker worden pal naast het Rijksmuseum? Verblijf dan in hartje Amsterdam bij Leonardo Boutique Museumhotel Amsterdam City Center. Fiets door de bekendste straten van Mokum en langs de allermooiste grachten. Geen idee waar je moet beginnen? Geen zorgen, wij hebben de route al voor je uitgestippeld. Na een lange fietstocht geniet je van een toastie met koffie of thee bij Coffee Boutique. Boek dit arrangement vanaf €94 voor twee personen per nacht.*


Het Lente in de stad arrangement is inclusief:

- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Toastie met koffie of thee bij Coffee Boutique
- Fietsverhuur op een dag naar keuze
- Fietsroutes door Amsterdam

START RESERVERING

*Voor reservering tot 21 april kan het ontbijt & de toastie met koffie of thee worden afgehaald in het restaurant.