Je slaapt in hartje centrum. Dan wil je natuurlijk ook wat van de hoofdstad zien. Dat snappen wij. Combineer daarom je verblijf met een uitstapje in Amsterdam. Zonder gedoe extra veel uit jouw verblijf in Amsterdam halen. 

Er zijn uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprocedures getroffen, conform de richtlijnen van het RIVM.

STADSRONDVAART ARRANGEMENT

Ontdek Amsterdam op de beste manier; vanaf het water. Vaar met de rondvaartboot langs de mooiste grachtenpanden uit de 17e en 18e eeuw. ’s Avonds lopen jullie langs het water weer terug richting het Leonardo Boutique Museumhotel Amsterdam City Center dat ideaal gelegen is dichtbij alle hoogtepunten van de stad. Overnacht en kom tot rust in één van de stijlvolle hotelkamers. Boek dit arrangement vanaf €99 voor twee personen per nacht.

Het Stadsrondvaart arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Tickets voor de City Canal Cruise van 75 minuten

START RESERVERING

 

 

 

 

 

ZOMER IN HARTJE AMSTERDAM ARRANGEMENT

Wil jij in het lekkere zomerse weer wakker worden op een steenworp afstand van het Vondelpark? Verblijf dan in hartje Amsterdam bij Leonardo Boutique Museumhotel Amsterdam City Center. Fiets over de grachten en de leukste buurten van Mokum met de fietsen die bij dit arrangement inbegrepen zijn, wij hebben de zomerse fietsroute al voor je uitgestippeld. Na een lange fietstocht geniet je van een tosti met koffie of thee bij onze eigen Coffee Boutique. Boek dit arrangement vanaf €104 voor twee personen per nacht.


Het Zomer in Hartje Amsterdam arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Tosti met koffie of thee bij Coffee Boutique
- Huurfietsen op een dag naar keuze
- Fietsroutes

START RESERVERING

 

 

 

 

HERFST IN AMSTERDAM ARRANGEMENT

Verblijf deze herfst in dit karakteristieke boutique hotel in het hart van Amsterdam. Verken de straten van Amsterdam op de fiets en geniet bij terugkomst in het hotel van een warme tosti met een heerlijke kop koffie of thee. Verblijf in een van de sfeervolle hotelkamers en geniet de volgende ochtend van een uitgebreid ontbijt voordat je een frisse neus haalt in het naastgelegen Vondelpark. Boek dit arrangement vanaf €174 voor twee personen per nacht.

Het Herfst in Amsterdam arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Tosti met koffie of thee van Coffee Boutique
- Fietsverhuur voor één dag naar keuze voor 2 personen, inclusief fietsroute

START RESERVERING