Je slaapt in hartje centrum. Dan wil je natuurlijk ook wat van de hoofdstad zien. Dat snappen wij. Combineer daarom je verblijf met een uitstapje in Amsterdam. Zonder gedoe extra veel uit jouw verblijf in Amsterdam halen. 

Corona maatregelen: wij denken aan jouw gezondheid en veiligheid omtrent het COVID-19 virus. Klik hier om te lezen hoe wij proberen om alle risico’s te beperken.

 

Meer flexibiliteit & extra voordelen

Wees flexibeler en mis geen extra voordelen, boek jouw arrangement rechtstreeks via onze website. Enjoy!

  • De flexibiliteit om jouw reservering tot 48 uur voor aankomst te annuleren.
  • Een upgrade naar een luxere kamer, op basis van beschikbaarheid.
  • 10% korting op eten & drinken tijdens je verblijf!

Geldig voor alle arrangementen met aankomst tot 1 oktober 2020.

 

Zomer in de stad arrangement

Leonardo Boutique Museumhotel, dichtbij de vele hoogtepunten van de stad, is de ideale locatie om deze zomer een bezoek te brengen aan Amsterdam. Het volledig gerenoveerde Leonardo Boutique Museumhotel ligt aan de P.C Hooftstraat en naast het Rijksmuseum, centraler kan eigenlijk niet! Het is de perfecte uitvalsbasis om de hoofdstad te verkennen. Er staan tal van mogelijkheden voor je klaar die je kan ondernemen met jouw huurfiets. Bij terugkomst wacht er een speciale cocktail voor je bij de bar én als kers op de taart ligt er ook nog een heerlijk chocolaatje op jouw kamer. Boek dit arrangement vanaf €145,- per twee personen per nacht.

Het Zomer in de stad arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Speciale cocktail in de bar
- Chocolade op de kamer
- 1 dag fietsverhuur

START RESERVERING