Je komt met de auto naar ons hotel, voor een weekendje in Amsterdam. Vanwege onze centrumlocatie in de hoofdstad hebben wij geen privéparkeerterrein voor de deur. Wel hebben wij natuurlijk verschillende opties om jouw auto te parkeren tijdens het verblijf. 

BIJ EEN Q-PARK PARKEREN MET KORTING

Overnacht je in Leonardo Boutique Museumhotel Amsterdam City Center? Parkeer jouw auto bij Q-Park Museumplein en wandel vanaf hier in acht minuten naar het hotel. De parkeerkosten zijn €42,50 per 24 uur.

MEER INFORMATIE

Parkeren in de P.C. Hooftstraat

In de straat van ons hotel is er de mogelijkheid om jouw auto te parkeren. Helaas is het niet mogelijk om hiervoor te reserveren. De parkeerkosten in deze straat zijn €60 per dag. 

Valet Parking

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om een parkeerplek te vinden in het centrum van Amsterdam. Daarom bieden wij een parkeerservice aan. Wij halen jouw auto op voor de deur van het hotel en parkeren deze in een bewaakte en overdekte parkeergarage. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is ons te laten weten dat je gebruik wilt maken van onze parkeerservice. Dan regelen wij de rest. De kosten voor Valet parkeren bedragen €35 per dag.

locatie of hotel

Start Reservering

Beschikbaarheid ophalen

Door op de rode knop te klikken ga je naar de website van Apollo Hotel Amsterdam

  • Wij bieden de beste prijs
  • Mogelijkheid tot GRATIS annuleren
  • Kies voor betalen bij aankomst

Door op de rode knop te klikken ga je naar de website van Apollo Hotel Amsterdam