Combineer jouw overnachting met een leuk uitje in de omgeving van Leonardo Hotel Almere City Center. Wij wisselen het aanbod van onze arrangementen continu. Waarom? Omdat je in de zomer liever aan het water bent en in de winter liever in de wellness. 

Er zijn uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprocedures getroffen, conform de richtlijnen van het RIVM.

Zomer in Almere arrangement

Stap op de fiets en verken Almere deze zomer! Vanuit Leonardo Hotel Almere City Center midden in de stad fiets je met gemak naar het Lumièrestrand, het verzetsmonument Bos der Onverzettelijken en het Beatrixpark. Vanzelfsprekend is dit arrangement inclusief overnachting met uitgebreid ontbijt in een heerlijke Deluxe kamer. Je maakt jouw nachtje weg in Almere compleet met een heerlijke bierproeverij van Bierfabriek Almere. Boek dit arrangement vanaf €145 voor twee personen per nacht.

Het Zomer in Almere arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Bierproeverij van Bierfabriek Almere
- Fietsverhuur

START RESERVERING

 

 

 

 

Herfst in Almere arrangement

Geniet van de herfst in Almere! Vanuit onze voordeur sta je gelijk naast de stadsschouwburg en om de hoek kun je geweldig shoppen. Verken de futuristische stad en verwen jezelf met een uitgebreide bierproeverij bij het naastgelegen restaurant de Bierfabriek. Plof hierna lekker neer in één van onze Deluxe kamers en geniet de volgende ochtend van een uitgebreid ontbijt. Boek dit arrangement vanaf €109 voor twee personen per nacht.

Het Herfst in Almere arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Uitgebreide bierproeverij bij Bierfabriek Almere
- Late check out tot 13:00
- Gratis parkeren 

START RESERVERING

 

 

 

 

Bierfabriek Experience

Ons arrangement in Almere is precies wat je nodig hebt op dit moment. Een exclusief 2-gangen verrassingsdiner inclusief overnachting & uitgebreid ontbijt bij Leonardo Hotel Almere staan op je te wachten. Ook is er een welkomstdrankje inclusief! Wat wil je nog meer? Boek dit arrangement vanaf €119 voor twee personen per nacht.

Het Sleep & Dine Arrangement in Almere arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Welkomstdrankje
- Bierproeverij- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- 2-gangen diner inclusief huisgemaakt bierbrood vooraf
- Late check out tot 13:00

START RESERVERING

 

 

 

 

Shop till you drop arrangement

Met de drukke winkelstraat van Almere om de hoek en zelfs Batavia Fashion Outlet in de buurt maakt Almere de perfecte uitvalbasis voor een dagje winkelen. Beleef een mooie dag shoppen bij Batavia Fashion Outlet. Kom met gevulde tassen terug naar het hotel en plof heerlijk neer op bed. Even bijkomen na al dat winkelen en neem daarna plaats in het naastgelegen restaurant Bierfabriek. Geniet van gevarieerde gerechten en een uitgebreide bierproeverij. Boek dit arrangement vanaf €79 voor twee personen per nacht.

Het Shop till you drop Arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Bierproeverij bij Bierfabriek Almere
- 10% korting bij Bierfabriek Almere
- Batavia Stad shopping vouchers

 

START RESERVERING