Je bent een weekend in Amsterdam. Dan wil je natuurlijk ook iets van de stad zien. Combineer daarom jouw verblijf in Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark met een arrangement. Zo heb je alles in één keer geregeld en zie je nog meer van onze hoofdstad. Heb je iets speciaals te vieren? Leuk! Laat het ons weten dan zorgen wij voor de juist aankleding van jouw kamer. 

Corona maatregelen: wij denken aan jouw gezondheid en veiligheid omtrent het COVID-19 virus. Klik hier om te lezen hoe wij proberen om alle risico’s te beperken. 

*Voor reservering tot 19 december wordt het diner geserveerd in de vorm van take-away zodat je hier comfortabel van kan genieten in je eigen hotelkamer.

 

Sleep & Dine arrangement                            

Geniet van een 3-gangen diner met een prachtige zonsondergang over Amsterdam op de achtergrond; bij Floor17 op 85 meter hoogte! Maak deze geweldige ervaring compleet met een overnachting en ga met de lift naar de hotelkamer! Slaap de volgende dag heerlijk uit en geniet van de voordelen van een late check-out. Kom je met de auto? Die parkeer je gratis in onze overdekte parkeergarage. Ontdek het oude centrum van Amsterdam. Dat is maar 15 minuten van je vandaan met het openbaar vervoer. Kan jij ook niet wachten om deze waanzinnige ervaring te boeken? Boek dit arrangement vanaf €149 per twee personen per nacht.

Het Sleep & Dine arrangement is inclusief:
- Overnachting in een Deluxe kamer met uitgebreid ontbijt
- 3-gangen diner bij Floor17
- Gratis parkeren (in de parkeergarage van Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark)
- Early check-in om 12:00 uur & late check-out om 15:00 uur

START RESERVERING

*Voor reservering tot 19 december wordt het diner geserveerd in de vorm van take-away zodat je hier comfortabel van kan genieten in je eigen hotelkamer.

 

 

 

Sleep & Celebrate Kerstarrangement

Vier kerst dit jaar op 85 meter hoogte en kijk uit op het mooi verlichte Amsterdam. Samen met je dierbaren geniet je ‘s avonds van een 5-gangen diner bij Floor17 met een cocktail vooraf en een bijpassend wijnarrangement. De volgende dag wacht er een uitgebreid ontbijt op je en maak je een winterse wandeling in het naast gelegen Rembrandtpark. Boek dit arrangement al vanaf €327 voor twee personen per nacht.


Het Sleep & Celebrate Kerstarrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Upgrade naar Deluxe kamer
- 5-gangen diner bij Floor17 inclusief aperitief cocktail, bijpassend wijnarrangement, tafel water en koffie/thee en friandises.
- Gratis parkeren

START RESERVERING 

 

Winter in Amsterdam 

Kijk uit over de skyline van Amsterdam vanuit het winterse Floor17 Rooftop Terrace inclusief warm drankje in je hand. Tijdens de Amsterdamse winter zijn er allerlei activiteiten georganiseerd op het hoogste dakterras van de stad, zoals curling of sjoelen. Ga eropuit met de fiets en omring je met de gezellige verlichte straten. Boek dit arrangement al vanaf €125 voor twee personen per nacht.

Het Winter in Amsterdam arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Warm welkomstdrankje bij Floor17 Rooftop Terrace
- Fietsverhuur voor één dag 
- €10,- korting op parkeren in de parkeergarage 

START RESERVERING