Je hebt iets te vieren? Leuk! Dan wil je dit van de daken schreeuwen. Gelukkig kan dit bij ons. Vanaf het dak van Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark proost je met familie, vrienden of collega's bij onze Rooftopbar. Op 85 meter hoogte, met uitzicht over Amsterdam. Voor een complete feestavond kan een diner bij Floor17 niet ontbreken. Hier proef je de lekkerste gerechten van de chef, terwijl je uitkijkt over onze hoofdstad. 

Contactgegevens

Diner bij Floor17

Floor17; ervaar goed eten met een verhaal onder het genot van een verslavend uitzicht over Amsterdam. Chef Michiel en zijn team kiezen alleen voor de beste en meest verantwoorde producten. Zo komt de vis uit onze eigen Noordzee, het vlees uit het Vechtdal, het brood uit Amsterdam. Dit alles samen zorgt ervoor dat goed eten een verhaal heeft. Onze ingrediënten en het menu laten namelijk de omgeving zien. Bij Floor17 volgen wij geen trends, wij laten je proeven waar we goed in zijn. 

Bedrijfsfeest

Na een meeting in één van onze Skylounges wil je dag afsluiten met een borrel of diner. Bij Floor17 en op onze Rooftopbar zetten wij graag de drankjes en hapjes voor je klaar. Wil je het uitbundiger vieren? Jouw bedrijfsfeest of kerstborrel regelen wij graag. Laat onze cocktailshakers in de Skybar jouw favoriet maken. Of een signatuurcocktail, passend bij het bedrijf. Voor een goede afsluiting van het jaar kan het jaarlijkse feest niet ontbreken. Dit doe je bij ons op hoogte, 85 meter van de grond. Na een geslaagde avond is het fijn dat je bij ons kunt blijven slapen.

Feestavond

Wij zijn altijd in voor een goed feest. Daarom organiseren wij zelf regelmatig een goed feest met de fijnste dj's op onze Rooftop. Liever wat meer relaxen? In de zomermaanden plof je neer in de zitzakken tijdens een film bij de Rooftop Movie Nights. Je hebt een reden voor een feest. Dan vier je dit natuurlijk het liefst in een besloten groep. Dineer tijdens jouw verjaardag met al je vrienden en familie bij Floor17. Of vier jouw feest onder het genot van een signature cocktail in onze Skybar. 

Bruiloft

Jouw bruiloft is een bijzondere dag. Dan wil je dit vieren op een bijzondere locatie. Met een diner bij Floor17. Of proost op 85 meter hoogte met alle gasten op de liefde. Met het uitzicht over de stad snijden jullie de taart aan, drinken een glas champagne en vieren jullie tot in de late uurtjes de mooiste dag van je leven. Wij zorgen dat alles geregeld is, jullie zorgen voor het ja-woord. 's Ochtends wakker worden met het verslavende uitzicht? Met een overnachting in onze hotelkamers hoef je 's nachts de deur niet meer uit. 

OFFERTE AANVRAGEN

blogberichten

top stories

Apollo News Amsterdam
Hoogste schaatsbaan van Nederland bij Floor 17

Hoogste schaatsbaan van Nederland bij Floor 17

Apollo Hotels
Apollo News Amsterdam
Ramada Apollo Amsterdam is WHG Hotel of the Year

Ramada Apollo Amsterdam verkozen tot WHG Hotel of the Year

Apollo Hotels
Apollo News Amsterdam
Ramada Apollo Hotel opent het hoogste terras van Amsterdam

Ramada Apollo Hotel opent het hoogste terras van Amsterdam

Apollo Hotels