Je bent in Groningen, dan wil je natuurlijk ook wat van de stad of onze omgeving zien. Dat snappen wij. Met onze arrangementen boek je niet alleen jouw overnachting. Wij zorgen dat alles is geregeld voor een compleet verblijf bij ons. Of je nu gaat wadlopen aan de kust, of lekker bij ons blijft dineren. 

Corona maatregelen: wij denken aan jouw gezondheid en veiligheid omtrent het COVID-19 virus. Klik hier om te lezen hoe wij proberen om alle risico’s te beperken. 

 

HERFST IN GRONINGEN ARRANGEMENT

In de herfst verblijven in het Leonardo Hotel Groningen betekent lekker wandelen door je favoriete stad en 's avonds genieten van een lokaal herfst biertje met een uitgebreide borrelplank van Chef’s! Food & Drinks. In Groningen en omgeving is genoeg te doen, dus je bent nooit uitgekeken. Wij hebben drie verschillende routes voor je samengesteld voor jouw wandeling, fietsroute of autotrip door de stad en provincie. Overnacht na een heerlijke dag in ons hotel en geniet de volgende ochtend van een uitgebreid ontbijt. Boek dit arrangement vanaf €119 voor twee personen per nacht.

Het Herfst in Groningen arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Herfst biertje met een uitgebreide borrelplank van Chef's! Food & Drinks
- Drie verschillende routes voor jouw wandeling, fietsroute of autotrip

START RESERVERING 

 

 

 

FIETSARRANGEMENT

Verken het hoge noorden op de fiets met dit arrangement inclusief overnachting met uitgebreid ontbijt en de huur van de fiets. Groningen heeft prachtige routes, van de stad tot de polders en van de polders tot de kust. De provincie is precies groot én klein genoeg voor verrassende tochten. Het hotel bevindt zich op nog geen 10 minuten trappen naar het centrum waar je na een mooie fietstocht kunt plaats nemen op een van de gezellige terrassen op de Grote Markt. Boek dit arrangement al vanaf €129  voor twee personen per nacht. 

Het Herfst in Groningen arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Huurfietsen voor één dag 
- Gratis parkeren

START RESERVERING

 

 

 

 

 

 

 

SLEEP & DINE ARRANGEMENT

Een 3-gangen diner bij Chef's! Food & Drinks kan natuurlijk niet ontbreken tijdens jouw overnachting in Groningen. Met dit arrangement boek je alles in één keer, dat is wel zo makkelijk. In onze open keuken bereiden onze Chef's de lekkerste gerechten, met een finishing touch aan de tafel. Geniet na het eten nog van het prachtige Groningen of van een drankje aan de bar bij Chef’s! De volgende ochtend staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar. Vanaf €178 per nacht voor twee personen.

Het Sleep & Dine arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Een leuke Chef’s! verrassing op de kamer bij aankomst
- Chef’s! 3-gangen verrassingsdiner inclusief amuse en welkomstdrankje

START RESERVERING

 

 

 

 

Sleep & Celebrate kerstarrangement

Heb jij al plannen voor deze kerst? Kom kerst vieren in het hoge Noorden met het Sleep & Celebrate kerstarrangement. Geniet tijdens het verblijf van Chef’s! drankjes en hapjes. Schuif ’s avonds aan tafel en laat je verrassen door een 4-gangen kerstdiner van de chef. Na een sprankelende avond overnacht je in een comfortabele hotelkamer. De volgende ochtend staat er een uitgebreid kerstontbijt te wachten. Sluit het weekend af met een bezoekje aan de Groningse kerstmarkt. Boek dit arrangement al vanaf €202 voor twee personen per nacht.


Het Sleep & Celebrate kerstarrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- 4-gangen diner van Chef's! Food & Drinks
- Chef’s! drankjes en hapjes

START RESERVERING

 

 

 

Sleep & Celebrate NYE arrangement

Klaar om knallend het nieuwe jaar in te gaan? Sluit het jaar dan feestelijk af in het Leonardo Hotel Groningen. Je start de laatste dag van 2021 met een glaasje bubbels. Tijdens de jaarwisseling wordt er geproost met champagne en geniet je van oliebollen. De volgende ochtend word je wakker in een van onze ruime hotelkamers en staat er een uitgebreid ontbijt klaar. Nadat je het nieuwe jaar goed bent begonnen met een uitgebreid ontbijt maak je een frisse nieuwjaarswandeling in de gezellige stad. Let’s celebrate!  Boek dit arrangement al vanaf €219 voor twee personen per nacht. 


Het Sleep & Celebrate NYE arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Bubbels en oliebollen gedurende de jaarwisseling
- Een glas bubbels bij aankomst

START RESERVERING

 


 


 

Winter in Groningen

Toe aan een ontspannen nachtje weg deze winter? Verken de omgeving van Groningen in winterse sferen onder het genot van een kopje warme chocolademelk met slagroom. Bij aankomst ligt er een typisch winterse verrassing op jullie te wachten om je voeten warm te houden deze winter. Boek dit arrangement al vanaf  €124 voor twee personen per nacht.


Het Winter in Groningen arrangement is inclusief:

- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Kopje warme chocolademelk (met slagroom)
- Happy Socks
- Gratis parkeren

START RESERVERING