Je organiseert een meeting in Groningen. Dan maak je het compleet met een borrel of diner in ons hotel. Of maak er een meerdaags evenement van en combineer jouw meeting met een teambuilding activiteit. Heb je zelf ideeën om jouw meeting af te maken? Laat het ons weten, wij regelen het graag voor je. 

Contactgegevens

Diner bij Chef's!

Wij zijn er voor de hippe vegetariër , de vroege ontbijter, voor het zakelijke diner of gewoon voor ‘gezellig met het gezin frietjes met mayonaise’.  Lekker eten verbindt en daar houden we van, sterker nog: we vinden het zó belangrijk dat het plaatsvindt in het hart van ons hotel. Op de derde etage van Leonardo Hotel Groningen vind je het eigenzinnige en stoere restaurant ‘Chef’s! Food & Drinks’. Het keukenteam gaat hier met volle enthousiasme aan de slag, want passie proef je. Kom je met de hele familie of al je collega's? Ook voor grote groepen maken wij plaats. 

Teambuilding

In het hoge noorden combineer je een meeting perfect met een teambuildingsactiviteit. Vanuit ons hotel sta je bijvoorbeeld in 30 minuten aan de Waddenzee. Ga hier wadlopen, motiveer jouw team om nog een stap extra te zetten voor het vloed wordt. Blijft er een schoen vastzitten in het wad? Geen probleem. Je team staat klaar om met z'n alleen de overkant te bereiken. Klinkt goed? Wij regelen het wadlopen of andere activiteiten in de buurt van ons hotel met plezier. 

Bedrijfsfeest

Bij ons zit je goed voor een meeting in onze vergaderzalen. Maar wist je ook dat je na een meeting gezellig naborrelt in onze bar? Een vrijdagmiddagborrel met je team, of complete kerstborrel of eindejaarsevenement in ons hotel, wij maken graag de zalen, de bar of het restaurant voor je klaar. Is het te ver om laat op de avond naar huis te rijden? Blijf dan overnachten in onze moderne hotelkamers.

 

OFFERTE AANVRAGEN

blogberichten

top stories

Apollo News
Apollo Hotels introduceert Apollo Rewards

Apollo Hotels & Resorts introduceert nieuw loyaliteitsprogramma Apollo Rewards

Apollo Hotels
Apollo News
Apollo Hotels en MeetingReview intensiveren samenwerking

Apollo Hotels en MeetingReview intensiveren samenwerking

Apollo Hotels
Apollo News Groningen
Apollo Hotels viert opening Groningen

Apollo Hotels viert opening Apollo Hotel Groningen!

Apollo Hotels