Je zoekt een vergaderlocatie in Groningen voor jouw meeting. Met een eigen parkeergarage en onze ligging aan de A7 zit je goed bij Leonardo Hotel Groningen.

Contactgegevens

WIJ VERWELKOMEN JE GRAAG

Wij hebben twee multifunctionele boardrooms voor jouw vergadering of brainstormsessie. Onze zalen beschikken over WiFi en hebben grote ramen voor extra veel daglicht. Een compleet evenement organiseren? Leuk! Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. Heb je een specifiek idee over de insteek? Samen zorgen we ervoor dat het van begin to eind aan jouw wensen voldoet. 

Werken jullie een middag in groepjes? Dan zorgen wij dat jullie een extra ''break-out room'' tot jullie beschikking krijgen. Na een lange vergadering ben je toe aan een borrel. Daarna meteen je bed in duiken? Blijf slapen! Met onze verschillende vergaderarrangementen zorgen we dat het verblijf aansluit op jouw wens. 


Onze Meeting & Event professionals staan voor je klaar en denken graag met je mee over de mogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om hybride bijeenkomsten te organiseren waar genodigden ter plaatse of online kunnen deelnemen.

Om je zo goed mogelijk te assisteren heeft het de voorkeur om telefonisch +31 50 76 300 70 of per e-mail info.groningen@leonardo-hotels.nl contact op te nemen.

Capaciteit van onze zalen

Zaal
La liberté
Perrault
M2
daglicht
0
19
0
30
12
12
0
0
49
10
30
0
50
25
25
10
0
70

Offerte aanvragen

Leuk, binnen 24 uur hebben we contact!