Gratis annuleren tot 24 uur van te voren!

Klik hier om onze maatregelen omtrent het coronavirus te lezen. 

*Voor reserveringen tot 26 januari 2022 wordt het diner geserveerd in de vorm van take-away zodat je hier comfortabel van kan genieten in je eigen hotelkamer.

Sleep & Dine arrangement

Een 3-gangen diner kan niet ontbreken tijdens jouw overnachting in IJmuiden. Met dit arrangement boek je alles in één keer, dat is wel zo makkelijk. Geniet van de smaak en beleving van jouw diner. Vanuit jouw hotelkamer kijk je uit over de haven of de Kennemerduinen. Een heerlijke afsluiting van jouw dag! Vanaf €139 per nacht per twee personen.

Het Sleep & Dine arrangement is inclusief:
- Overnachting inclusief ontbijt
- Chef’s! 3-gangen verrassingsdiner 
- Gratis annuleren tot 24 uur van te voren!

START RESERVERING

*Voor reserveringen tot 26 januari 2022 wordt het eten en drinken geserveerd in de vorm van take-away zodat je hier comfortabel van kan genieten in je eigen hotelkamer.

 

 

 

Winter aan de kust

Kom deze winter uitwaaien aan de Nederlandse kust! Bij aankomst in het hotel ligt er een welkomstcadeautje te wachten. Maak een strandwandeling en warm daarna op in de hotelkamer met warme chocolademelk. De volgende ochtend geniet je van een uitgebreid ontbijt in jouw hotelkamer. Boek dit arrangement al vanaf €139 voor twee personen per nacht.


Het Winter aan de kust arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Welkomstcadeautje: Chef’s! deken
- Warme chocolademelk (met slagroom) 
​- Gratis parkeren
- Gratis annuleren tot 24 uur van te voren!

START RESERVERING

*Voor reserveringen tot 26 januari 2022 wordt het eten en drinken geserveerd in de vorm van take-away zodat je hier comfortabel van kan genieten in je eigen hotelkamer.

 

 

 

Huisdier arrangement

Wil je graag met je huisdier naar de Nederlandse kust? Bij ons zijn viervoeters welkom. Waai eerst lekker uit op het strand en kom vervolgens helemaal tot rust met een heerlijk diner van Chef’s! Food & Drinks*. Geniet vanuit jouw kamer van het uitzicht over de Kennemerduinen of jachthaven. Vanaf €139 per nacht per twee personen.

Het Lief dier arrangement is inclusief:
- Overnachting inclusief ontbijt
- Eén gratis huisdier op de kamer
- Welkomstcadeautje voor het huisdier
- Gratis annuleren tot 24 uur van te voren!

*Vanwege onze open keuken zijn huisdieren niet toegestaan in het restaurant.

START RESERVERING

*Voor reserveringen tot 26 januari 2022 wordt het ontbijt geserveerd in de vorm van take-away zodat je hier comfortabel van kan genieten in je eigen hotelkamer.