Tijdens jouw weekend aan het strand lekker fietsen langs de kust? Of neem je juist de hond mee voor lange wandelingen? Hier vind je onze arrangementen om jouw verblijf in Leonardo Hotel IJmuiden Seaport Beach helemaal af te maken. 

Corona maatregelen: wij denken aan jouw gezondheid en veiligheid omtrent het COVID-19 virus. Klik hier om te lezen hoe wij proberen om alle risico’s te beperken.

Lente aan het strand arrangement

Het strand van IJmuiden is de ideale plek om de koude winterdagen achter je te laten en van de komende lente dagen te genieten! Wanneer je richting het strand vertrekt krijg je van ons een strandtas met een fles water om zo lang mogelijk te kunnen ontspannen. Bij terugkomst staat er bij Chef’s! Food & Drinks een verfrissende cocktail of mocktail op je te wachten met een bijhorend borrelhapjes. Begin de volgende dag goed met een uitgebreid ontbijt.
Boek dit arrangement vanaf €129 voor twee personen per nacht.

Het Lente aan het Strand arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Een strandtas met een fles water
- Een verfrissende cocktail of mocktail met borrelhapjes van Chef’s!
- Gratis gebruik van sauna en fitness
- Gratis parkeren

START RESERVERING

 

 

 

Sleep & Dine arrangement

Een 3-gangen diner kan niet ontbreken tijdens jouw overnachting in IJmuiden. Met dit arrangement boek je alles in één keer, dat is wel zo makkelijk. Leun achterover en geniet van de smaak en beleving van jouw diner, want Open Kitchen, No Secrets. Vanuit het restaurant kijk je uit over de haven of de Kennemerduinen. Een heerlijke afsluiting van jouw dag! Vanaf €139 per nacht per twee personen.*

Het Sleep & Dine arrangement is inclusief:
- Overnachting inclusief ontbijt
- Een leuke Chef’s! verrassing op de kamer bij aankomst
- Chef’s! 3-gangen take-away verrassingsdiner inclusief amuse en welkomstdrankje

START RESERVERING

*Voor reservering tot 21 april kan het ontbijt & diner worden afgehaald in het restaurant.

 

 

 

 

Het pets place arrangement

Wil je graag met je huisdier naar de Nederlandse kust? Bij ons zijn viervoeters welkom. Waai eerst lekker uit op het strand en kom vervolgens helemaal tot rust met een heerlijk diner bij Chef’s! Food & Drinks*. Geniet vanuit jouw kamer van het uitzicht over de Kennemerduinen of jachthaven. Vanaf €109 per nacht per twee personen.

Het Pets place arrangement is inclusief:
- Overnachting inclusief ontbijt
- Eén gratis huisdier op de kamer
- Welkomstcadeautje voor het huisdier

*Vanwege onze open keuken zijn huisdieren niet toegestaan in het restaurant.

START RESERVERING