Tijdens jouw weekend aan het strand lekker fietsen langs de kust? Of neem je juist de hond mee voor lange wandelingen? Hier vind je onze arrangementen om jouw verblijf in Leonardo Hotel IJmuiden Seaport Beach helemaal af te maken. 

Er zijn uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprocedures getroffen, conform de richtlijnen van het RIVM.

Zomer Aan De Kust arrangement

Maak deze zomer een uitstapje naar de Nederlandse kust! Het strand van IJmuiden en de jachthaven Marina Seaport IJmuiden liggen beide op loopafstand van het Leonardo Hotel IJmuiden Seaport Beach. Voordat je op onderzoek uitgaat in de omgeving krijg je van ons een strandtas met een fles water cadeau. Na een dag vol zon en activiteiten kun je in de bar van het hotel genieten van een zomerse cocktail of mocktail met borrelhapjes van restaurant Chef’s! Vanzelfsprekend verblijf je ’s avonds in een comfortabele kamer, en geniet je de volgende ochtend van een uitstekend ontbijt. Boek dit arrangement vanaf €149 voor twee personen per nacht.

Het Zomer Aan De Kust arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Een strandtas met een fles water
- Een cocktail of mocktail met borrelhapjes van Chef’s!
- Gratis parkeren

START RESERVERING

 

 

 

 

Herfst aan de kust arrangement

Bij aankomst in het hotel worden jullie welkom geheten met een welkomstdrankje en snack die jullie nuttigen bij de gezellige openhaard. Vervolgens kunnen jullie een frisse neus halen op het strand. Hiervoor ontvangen jullie een strandtas met verrassende goodies en een warme deken. s’ Avonds warmen jullie je lekker op in onze sauna. Jullie overnachten in een van de Deluxe kamers en genieten de volgende ochtend van een uitgebreid ontbijt. Boek dit arrangement vanaf €129 per twee personen.

Het Herfst Aan De Kust arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Een strandtas vol goodies en een Chef's! deken
- Welkomstdrankje en snack
- Gratis toegang tot de sauna en fitness
- Gratis parkeren

START RESERVERING

 

 

 

 

Sleep & Dine arrangement

Een 3-gangen diner kan niet ontbreken tijdens jouw overnachting in IJmuiden. Met dit arrangement boek je alles in één keer, dat is wel zo makkelijk. Leun achterover en geniet van de smaak en beleving van jouw diner, want Open Kitchen, No Secrets. Vanuit het restaurant kijk je uit over de haven of de Kennemerduinen. Een heerlijke afsluiting van jouw dag! Vanaf €139 per nacht per twee personen.

Het Sleep & Dine arrangement is inclusief:
- Overnachting inclusief ontbijt
- Een leuke Chef’s! verrassing op de kamer bij aankomst
- Chef’s! 3-gangen verrassingsdiner inclusief amuse en welkomstdrankje

START RESERVERING

 

 

 

 

Het pets place arrangement

Wil je graag met je huisdier naar de Nederlandse kust? Bij ons zijn viervoeters welkom. Waai eerst lekker uit op het strand en kom vervolgens helemaal tot rust met een heerlijk diner bij Chef’s! Food & Drinks*. Geniet vanuit jouw kamer van het uitzicht over de Kennemerduinen of jachthaven. Vanaf €109 per nacht per twee personen.

Het Pets place arrangement is inclusief:
- Overnachting inclusief ontbijt
- Eén gratis huisdier op de kamer
- Welkomstcadeautje voor het huisdier

*Vanwege onze open keuken zijn huisdieren niet toegestaan in het restaurant.

START RESERVERING