Het strand is de ideale locatie voor jouw evenement. Er is namelijk altijd wel iets te vieren, dit doe je het liefst op een bijzondere locatie in Nederland. Het strand van IJmuiden is het ideale decor voor jouw bedrijfsfeest, familiediner of teambuilding activiteit met je collega's.

Contactgegevens

Diner bij Restaurant Chef's! Food and Drinks

Je zoekt een restaurant om jouw dag af te sluiten met een diner aan het strand. Bij restaurant Chef's! Food and Drinks kijk je tijdens het diner uit over de Kennemerduinen of de jachthaven. Proef de specialiteiten van de chef met het hele gezelschap. Familiediners of bedrijfsfeest, wij staan klaar voor jouw groep.

 

 

 

 

 

Teambuilding

Wat is er beter dan het teamgevoel te vergroten met een activiteit op het strand. Een meeting in één van onze zalen kan natuurlijk effectief zijn. Dankzij onze locatie aan het strand van IJmuiden hebben wij alles in huis om ook het teamgevoel te versterken. Ga bijvoorbeeld blokarten over het strand, of beklim de 22 meter Teamtower. Zoek je meer spanning? In Unesco wereldmonument Forteiland IJmuiden doe je verschillende activiteiten met het hele team. Wij werken samen met het grootste lokale evenementenbureau. Laat ons weten wat jouw wensen zijn, dan zorgen wij voor een onvergetelijke dag. 

 

 

Bedrijfsfeest

Een meerdaagse vergadering, overnachtingen en een diner? Leuk. Onze ruime vergaderzalen zorgen voor een onbezorgde meeting. Maar wij begrijpen dat je met collega's naast vergaderen ook graag een borrel drinkt en proost op de successen. Daarom organiseren wij graag een feest op ons dakterras, met uitzicht over de haven en het strand van IJmuiden. Het is niet altijd barbecueweer in Nederland. Daarom hebben wij ook in onze zalen voldoende ruimte om het bedrijfsfeest te organiseren. 

 

 

Feestavond

Wat dacht je van een barbecue op ons dakterras. Hier kijk je uit over de Noordzee terwijl je met z'n allen proost op een geslaagde avond. Wil je het spectaculairder aanpakken? Kies dan voor een complete lichtshow tijdens jouw feestavond. De hapjes en drankjes serveren wij graag. Na de feestavond wandel je naar de hotelkamer, waar je 's ochtends wakker wordt van de golven. 

OFFERTE AANVRAGEN

blogberichten

top stories

Apollo News
Apollo Hotels introduceert Apollo Rewards

Apollo Hotels & Resorts introduceert nieuw loyaliteitsprogramma Apollo Rewards

Apollo Hotels
Apollo News
Apollo Hotels en MeetingReview intensiveren samenwerking

Apollo Hotels en MeetingReview intensiveren samenwerking

Apollo Hotels
Apollo News Vinkeveen
Apollo Hotels (her)-opent hotel in Vinkeveen

Apollo Hotels (her)-opent hotel in Vinkeveen

Apollo Hotels