Je vindt ons aan het strand van IJmuiden, de ideale locatie voor jouw volgende evenement. Blijven slapen? Dineren? Karten op her strand? Leuk, wij regelen de complete dag voor jou en het complete team op onze locatie in samenwerking met Forteiland IJmuiden.

 

OFFERTE AANVRAGEN

Contactgegevens

END OF THE YEAR

Op zoek naar de juiste locatie om met collega’s samen goed af te kunnen sluiten? Dan kan een eindejaarsborrel of -feestje natuurlijk niet ontbreken. Om dit jaar op een feestelijke manier af te sluiten, bieden wij diverse mogelijkheden om jouw eindejaarsevenement extra speciaal te maken.

 

 

 

Teamdag op onze strandlocatie

Op slechts 150 meter van het strand zit je goed in een Leonardo Hotels Benelux Hotel IJmuiden Seaport Beach voor een overnachting, diner, lunch, ontbijt en meeting of evenement. Alles op één locatie voor een complete dag of teamweekend. Wij hebben alles in huis om ook het teamgevoel te versterken. In samenwerking met PBN organiseren wij een compleet teambuilding evenement. Ga bijvoorbeeld blokarten over het strand, of beklim de 22 meter hoge TeamTower. Zoek je meer spanning? In het UNESCO werelderfgoed Forteiland IJmuiden doe je verschillende activiteiten met het hele team.  

 

 

Forteiland IJmuiden

Forteiland IJmuiden is het grootste fort van De Stelling van Amsterdam, met een ondergronds gangenstelsel van 585 meter en drie verdiepingen. Het fort is compleet met bunkers en muurschilderingen. Je ontdekt het Fort op de historische tour, of kiest voor meer actie op deze bijzondere plek. 

 

Paviljoen Nova Zembla

Strandpaviljoen Nova Zembla ligt aan het Kennemermeer. Vanuit dit paviljoen organiseren we verschillende activiteiten. Hier geniet van je een privéstrand en -paviljoen. Dit is de plek voor de spannende prijsuitreiking na een intensieve dag op Forteiland IJmuiden of op grote hoogte in de Teamtower. Na deze actieve dag wandel je terug naar jouw hotelkamer in een Leonardo Hotels Benelux Hotel IJmuiden Seaport Beach.

 

Teamtower

Een activiteit op grote hoogte, ben jij er klaar voor? De 22 meter hoge Teamtower heeft 12 verschillende mogelijkheden om individueel of in teamverand al klimmend de top te bereiken. Zo kies je voor klimmen, abseilen of teamopdrachten op hoogte. Liever vanaf de grond kijken hoe jouw collega's naar de top gaan? Dat doe je vanaf het strandpaviljoen Nova Zembla. 

 

Compleet teamweekend

Onze ruime vergaderzalen zorgen voor een onbezorgde meeting. Maar wij begrijpen dat je met collega's naast vergaderen ook graag een borrel drinkt en proost op de successen. Daarom organiseren wij in een Leonardo Hotels Benelux Hotel IJmuiden Seaport Beach een feest op ons dakterras, met uitzicht over de haven en het strand. Wat dacht je van een barbecue op ons dakterras? Het is niet altijd barbecueweer in Nederland. Daarom hebben wij ook in onze zalen voldoende ruimte om het bedrijfsfeest te organiseren. Wil je het spectaculairder aanpakken? Kies voor een complete lichtshow tijdens jouw feestavond. De hapjes en drankjes serveren wij graag. Hierna wandel je naar jouw hotelkamer, waar je 's ochtends wakker wordt van de golven. 

 

OFFERTE AANVRAGEN

blogberichten

top stories

Apollo News Vinkeveen
The Harbour Club Vinkeveen lanceert VinkiBeach: een écht strand aan de Vinkeveense Plassen

Apollo Hotels
Den Haag Food
Crowne Plaza Den Haag - Promenade maakt culinaire agenda 2019 bekend

Apollo Hotels
Apollo News Almere Veluwe Lelystad Utrecht Vinkeveen
Vier Masterclass talenten groeien door bij Apollo Hotels

Jonge talenten maken de overstap naar Hotel Manager na intern opleidingstraject

Apollo Hotels