Je overnacht in ons centraal gelegen hotel. Dan wil je zoveel mogelijk in de buurt doen. Met onze arrangementen boek je jouw hotelovernachting samen met een dagje weg in de buurt. Dat is wel zo makkelijk.

 

Zomer veelzijdig Lelystad Arrangement

Dit arrangement is inclusief fietsen, we bieden tegen meer prijs ook elektrische fietsen op aanvraag, dat is nog eens handig! Eerst geniet je van een welkomstdrankje, dan stap je op en verken je de prachtige omgeving rondom Lelystad. Bezoek jij de natuur of juist de bruisende stad? Keer huiswaarts richting het hotel na een dag vol avontuur en trek je terug op je moderne hotelkamer. De volgende ochtend staat er een uitgebreid ontbijt op je te wachten. Zo heb je weer voldoende energie om bijvoorbeeld het outlet winkelcentrum Batavia Stad te bezoeken! Boek dit arrangement vanaf €119 voor twee personen per nacht.

Het Zomer arrangement Veelzijdig Lelystad is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Welkomstdrankje
- Huurfietsen

START RESERVERING

 

 

 

 

 

SLEEP & DINE ARRANGEMENT

Ben je op zoek naar een arrangement inclusief overnachting en diner? Dit is precies wat je zoekt! Bij aankomst in het Leonardo Hotel Lelystad City Center staat er een verfrissend welkomstdrankje voor je klaar. Daarna ben jij helemaal vrij om het jongste stuk van Nederland te ontdekken! Combineer jouw overnachting bijvoorbeeld met een uitstapje naar de Bataviawerf of het Aviodrome, ga fietsen bij de Oostvaardersplassen of loop vanuit het hotel binnen een paar minuten naar het stadscentrum van Lelystad. Neem 's avonds plaats in ons restaurant inpanding in het hotel en geniet van een volledig 3-gangen keuzemenu. De volgende ochtend staat er een uitgebreid ontbijt te wachten. Boek dit arrangement vanaf €185 voor twee personen per nacht.

Het Sleep & Dine arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Welkomstdrankje
- Volledig 3-gangen keuzemenu bij het steakrestaurant inpanding in het hotel

START RESERVERING