Je wilt vergaderen op een centrale plek in Nederland. Ons hotel is eenvoudig bereikbaar. Zo ben je met de auto vanaf de snelweg binnen 5 minuten in het hotel, en wandel je vanaf station Lelystad in 5 minuten naar Leonardo Hotel Lelystad City Center. 

Contactgegevens

Ons hotel heeft 3 vergaderzalen met een totale capaciteit tot 250 personen. Onze functionele zalen zijn voorzien van airco, WiFi en audiovisuele apparatuur op aanvraag. Kom je met een grote groep? De zalen schakelen we aan elkaar tot één grote vergaderzaal. Combineer jouw meeting of particulier evenement met een uitstapje naar de toeristische attracties in de directe omgeving van ons hotel. 

WIJ VERWELKOMEN U GRAAG

Op basis van de nieuwe maatregelen vanuit het RIVM vragen wij u om vanaf 25 september 2021 bij aankomst op locatie uw legitimatie en een coronatoegangsbewijs te tonen. Er zijn meerdere gezondheids- en veiligheidsmaatregelen genomen op de locatie. Om onze gasten zorgvuldig hierover te informeren kunt u deze maatregelen hier terug vinden.  

NIEUW: FLEXIBELE VOORWAARDEN BIJ DAG-BIJEENKOMSTEN

De onzekere situatie kan je nog steeds weerhouden om een bijeenkomst te organiseren. Daarom bieden wij nu de mogelijkheid om tot 2 weken op voorhand kosteloos te annuleren of jouw dag-bijeenkomst te verplaatsen naar een ander moment.*

  • Voor dag-arrangementen (DDR packages) vanaf 5 tot 25 personen;
  • Kosteloos annuleren tot 2 weken op voorhand of verplaatsen naar een ander moment;
  • Volledige betaling van de bijeenkomst uiterlijk 7 dagen op voorhand;
  • Geldig bij alle Apollo Hotels & Leonardo Hotels in Nederland & België;
  • Voor nieuwe bijeenkomsten die plaatsvinden voor 31 maart 2022;

*Voorwaarden in het ondertekende contract zijn altijd leidend. Niet van toepassing op bestaande boekingen.

Onze Meeting & Event professionals staan voor je klaar en denken graag mee over de mogelijkheden. Zo is het ook mogelijk om hybride bijeenkomsten te organiseren waar genodigden ter plaatse of online kunnen deelnemen. Om je zo goed mogelijk te assisteren heeft het de voorkeur om telefonisch +31 320 24 24 44 of per e-mail info.lelystad@leonardo-hotels.nl contact op te nemen.

Capaciteit van onze zalen

Zaal
Batavia
Zuiderzee
Oostvaarders
M2
daglicht
0
30
18
24
22
22
24
30
46
0
40
20
30
24
24
30
40
60
0
40
20
30
24
24
30
40
60

Offerte aanvragen

Leuk, binnen 24 uur hebben we contact!