Je bent op zoek naar een compleet verblijf in Papendrecht. Combineer daarom jouw verblijf in ons hotel met een arrangement. Zo heb je alles in één keer geregeld en heb je nog meer tijd om te genieten van het hotel, de Drechtsteden en de groene omgeving. 

Er zijn uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprocedures getroffen, conform de richtlijnen van het RIVM.

ZOMER IN DE NATUUR ARRANGEMENT

De natuurrijke omgeving van Papendrecht is de ideale plek deze zomer om er even op uit te gaan. Met Leonardo Hotel Papendrecht en restaurant Chef’s! als uitvalsbasis zullen jullie je deze zomer prima gaan vermaken. Ga er op uit met de fiets en ontdek de omgeving, onderweg pauzeren jullie om te genieten van al het lekkers in de picknickmand die is samengesteld door ons eigen restaurant Chef’s! Boek dit arrangement vanaf €145 voor twee personen per nacht.

Het Zomer in de Natuur arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Overheerlijke Chef’s! picknick
- Huurfietsen

START RESERVERING

 

 

 


 

HERFST IN DE NATUUR ARRANGEMENT

Geniet van de herfstkleuren! De omgeving van Leonardo Hotel Papendrecht is ideaal voor prachtige wandelingen en fietstochten in de natuur. De bekende molens van Kinderdijk liggen op fietsafstand of pak de watertaxi richting Rotterdam of Dordrecht. Terug in het hotel genieten jullie nog even na met een heerlijke snack en een glas prosecco van onze eigen Chef’s! Food & Drinks. Jullie overnachten in een sfeervolle hotelkamer en genieten van de volgende ochtend van een uitgebreid ontbijt. Boek dit arrangement vanaf €155 voor twee personen per nacht.

Het Herfst in de Natuur arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Een glas Prosecco & snack bij Chef's! Food & Drinks Papendrecht
- Herfstige snack op de kamer
- Fietsverhuur voor een dag

START RESERVERING

 

 

 

 

FIETSARRANGEMENT

Geniet van de lente met dit arrangement inclusief overnachting en uitstekend drie gangen diner bij Chef’s! Hier is de natuur binnen handbereik: de bekende molens van Kinderdijk vind je op 10 kilometer afstand van het Leonardo Hotel Papendrecht. Een mooie afstand voor een fietstocht! De route hebben we al voor je uitgestippeld, alles wat jij hoeft te doen is de sleutels van je huurfiets ophalen bij de receptie. Natuurlijk kun je ook een andere bestemming uitzoeken: in Papendrecht en omstreken raak je niet uitgekeken. Boek dit arrangement vanaf €170 voor twee personen per nacht.  

Het Fietsarrangement is inclusief: 
- Overnachting met uitgebreid ontbijt 
- 3-gangen diner bij Chef’s! Food & Drinks Papendrecht (exclusief drankjes)
- Huurfiets voor gebruik gedurende je verblijf  
- Fietsroutes 

START RESERVERING

 

 

 

 

SLEEP & DINE ARRANGEMENT

Een 3-gangen diner bij Chef’s! Food & Drinks kan niet ontbreken tijdens jouw overnachting in Papendrecht. Met dit arrangement boek je alles in één keer, dat is wel zo makkelijk. Alle gerechten krijgen hun finishing touch aan de tafel. Verken na het eten het prachtige Papendrecht of neem een drankje aan de bar van Chef’s! De volgende ochtend staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar. Boek dit arrangement vanaf €139 voor 2 personen per nacht.

Het Sleep & Dine arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Een leuke Chef’s! verrassing op de kamer bij aankomst
- Chef’s! 3-gangen verrassingsdiner inclusief amuse en welkomstdrankje

START RESERVERING