Ons hotel ligt op een top locatie, midden in het centrum van Utrecht. Hierdoor is het helaas niet mogelijk om jouw auto voor de deur van het hotel te parkeren. Wel hebben wij een aantal opties voor je om te parkeren in de directe omgeving van het hotel. 

Wij raden aan om te parkeren in parkeergarage "Paardenveld' of parkeergarage "P5". Vanaf hier wandel je nog een klein stukje naar ons hotel. Mocht je je auto weer nodig hebben vraag je een parkeerkaart aan bij onze receptie voor €27,50 per dag.

Parkeergarage Paardenveld

Deze parkeergarage is duidelijk aangegeven en hierdoor makkelijk te bereiken. Deze ligt direct naast het politiebureau. Je wandelt vanaf hier in vijf minuten naar ons hotel.Om de parkeergarage te bereiken voer je het volgende adres in, in jouw navigatie: Kroonstraat 9, 3511 RC Utrecht. 

Parkeergarage P5

De parkeergarage ligt direct onder winkelcentrum Hoog Catharijne. Je wandelt vanaf hier in twee minuten naar ons hotel. Om de parkeergarage te bereiken voer je het volgende adres in, in jouw navigatie: Rijnkade 16, 3511 LC Utrecht. 

locatie of hotel

Start Reservering

Beschikbaarheid ophalen

Door op de rode knop te klikken ga je naar de website van Apollo Hotel Amsterdam

  • Wij bieden de beste prijs
  • Mogelijkheid tot GRATIS annuleren
  • Kies voor betalen bij aankomst

Door op de rode knop te klikken ga je naar de website van Apollo Hotel Amsterdam