Je wilt vergaderen met een klein of groter gezelschap, op een centrumlocatie in Utrecht. Vanuit Centraal Station Utrecht en de jaarbeurs bereik je ons hotel in 10 minuten. Na een dag hard werken de stad in? Binnen een paar minuten wandel je langs de grachten of proost je met je collega's in de bruisende werfkelders. 

Contactgegevens

JOUW MEETING IN DE DOMSTAD

Bij ons vergader je op een centrumlocatie in Utrecht. Vanuit onze recent opgeleverde boardroom kijk je uit over het Vredenburg plein, maak je gebruik van moderne audiovisuele apparatuur en/of de 2 grote Brown Paper rolls. Zowel in de zaal als in onze gelijkvloerse 24/7 coffeelounge staat de gehele dag koffie, thee en iets lekkers voor jullie klaar. De lunch en de breaks zijn uitgebreid en gezond, en door het relatief kleinschalige karakter en de informele sfeer weten we zeker dat je terug gaat willen komen! Een presentatie geven voor een grotere groep? Dan zetten wij de ontbijtruimte klaar voor het gezelschap. Deze ruimte is niet af te sluiten voor hotelgasten.

Onze Meeting & Event professionals staan voor je klaar en denken graag met je mee over de mogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om hybride bijeenkomsten te organiseren waar genodigden ter plaatse of online kunnen deelnemen.

Om je zo goed mogelijk te assisteren heeft het de voorkeur om telefonisch +31 30 233 1232 of per e-mail meetings.utrecht@leonardo-hotels.nl contact op te nemen.

Capaciteit van onze zalen

Zaal
Boardroom
Meetingroom
The Lounge
M2
daglicht
-
-
-
-
-
16
-
-
33
30
85
30
80
35
30
50
-
100
-
30
-
20
-
-
-
-
60

Offerte aanvragen

Leuk, binnen 24 uur hebben we contact