Je zoekt een allround event locatie op een centrale plek in Nederland? Event Centre Vinkeveen ligt direct aan de A2 tussen Utrecht en Amsterdam, in een groene omgeving aan de Vinkeveense Plassen. De event locatie heeft een eigen entree met ontvangstruimte, een terras aan het water en 170 parkeerplaatsen. Catering wordt verzorgd vanuit The Harbour Club en voor wie wilt overnachten is er het naastgelegen Leonardo Hotel Vinkeveen. Het cliché is waar: “Bij Event Centre Vinkeveen kan écht alles."

EVENT CENTRE VINKEVEEN

Contactgegevens

Catering van The Harbour Club Vinkeveen

Laat je verrassen door The Harbour Club in Vinkeveen met een eigen terras aan de geliefde Vinkeveense Plassen en gevestigd in het Leonardo Hotel Vinkeveen Amsterdam. Alleen de beste, meest verse producten worden gebruikt om vervolgens op een eenvoudige, pure manier bereid te worden door de beste chefs! The Harbour Club Vinkeveen biedt plaats aan maximaal 300 gasten, waarvan 150 buiten op het luxe terras dat via land en water bereikt kan worden. De eigen aanlegsteiger biedt plaats voor boten om aan te meren. Tijdens jouw evenement in Event Centre Vinkeveen verzorgen we de catering vanuit The Harbour Club. 

 

Geef je ja-woord bij Event Centre Vinkeveen 


Wij helpen jullie graag bij de organisatie van de mooiste dag van jullie leven. Geef je ja-woord met het romantische uitzicht over de Vinkeveense Plassen. Daarna zorgt The Harbour Club voor sushi en andere gerechten met een eigenwijze twist, zodat jullie daarna genoeg energie hebben voor een goed feestje. Sluit de dag af met jullie huwelijksnacht in de suite in Leonardo Hotel Vinkeveen om het compleet te maken. Vier je jullie dag groots, of liever intiem? Onze zalen zijn makkelijk verstelbaar zodat de ruimtes altijd op de juiste manier gevuld zijn.

 

Vraag offerte aan

blogberichten

top stories

Apollo News Apollo Hotels Food Vinkeveen
THE HARBOUR CLUB OPENT NIEUW RESTAURANT IN VINKEVEEN

Apollo Hotels
Apollo News
Apollo Hotels start joint venture met The Harbour Group

Apollo Hotels start joint venture met The Harbour Group

Apollo Hotels
Apollo News Vinkeveen
Apollo Hotels (her)-opent hotel in Vinkeveen

Apollo Hotels (her)-opent hotel in Vinkeveen

Apollo Hotels