Slaap in ons zakelijke hotel en combineer uw overnachting met een meeting in één van onze 11 ruime vergaderzalen. Begin de dag met een goed gevulde buik met ons uitgebreide ontbijt en behoud uw concentratie door de dag heen. Het Leonardo Royal Hotel Amsterdam ligt op loopafstand van het ondergrondse station Overamstel, ideaal voor u en uw gasten. 

Er zijn uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprocedures getroffen, conform de richtlijnen van het RIVM.

 
 

Zomer In Amsterdam arrangement

Even relaxen? Stap op onze huurfiets en slinger jezelf langs de Overamstel, en speur naar de mooiste uitkijkspots! Neem na de avontuurlijke tocht plaats aan onze Bar Leo en laat u verwennen met een verfrissende cocktail. 'S avonds slaapt u in één van onze comfortabele Deluxe kamers en 's ochtends wordt u gewekt door een overheerlijk ontbijt. Boek dit arrangement vanaf €144 voor twee personen per nacht. 

Het Zomer in Amsterdam arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Een cocktail bij Bar Leo
- Huurfietsen

START RESERVERING

 

 

 

 

Herfst In Amsterdam arrangement

Geniet deze herfst van de kleurrijke stad Amsterdam. Fiets door de stad en geniet tussendoor van de vele mooie uitkijkpunten die de stad rijk is. Bij terugkomst in het hotel kunnen jullie meteen aanschuiven voor het diner en genieten van een royale burger met een verfrissend drankje. Slaap ’s avonds in één van onze comfortabele kamers en geniet ’s ochtends van een uitgebreid ontbijt. Boek dit arrangement vanaf €135 voor twee personen per nacht.

Het Herfst in Amsterdam arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Royale burger en drankje bij Vitruv Restaurant
- Fietsverhuur voor één dag

START RESERVERING