Gratis annuleren tot 24 uur van te voren!

Klik hier om onze maatregelen omtrent het coronavirus te lezen. 

*Voor reserveringen tot 26 januari 2022 wordt het diner geserveerd in de vorm van take-away zodat je hier comfortabel van kan genieten in je eigen hotelkamer.

 

Sleep & Dine arrangement

Een zorgeloos nachtje weg in Amsterdam, dat ervaar je bij Leonardo Royal Hotel Amsterdam. Met het Sleep & Dine arrangement geniet je van een 3-gangen diner van restaurant Vitruv en ’s ochtends staat er een uitgebreid ontbijt op je te wachten. Door de handige aansluiting van het metrostation Overamstel ben je binnen 20 minuten in het centrum van de stad. Boek dit arrangement al vanaf €123 per nacht voor twee personen.

Het Sleep & Dine arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- 3-gangen diner van restaurant Vitruv
- Gratis annuleren tot 24 uur van te voren!

START RESERVERING

*Voor reserveringen tot 26 januari 2022 wordt het diner en ontbijt geserveerd in de vorm van take-away zodat je hier comfortabel van kan genieten in je eigen hotelkamer.

 

 

 

Winter in Amsterdam

 

Zin in een unieke belevenis deze winter? Wij hebben het ideale arrangement voor je samengesteld. Geniet van een Whiskey proeverij bij Leo’s Bar en Lounge. Proef samen de smaken van zes verschillende soorten whiskey’s en Reypenaer kazen. Na deze unieke ervaring kom je tot rust in een van de comfortabele hotelkamers. Boek dit arrangement al vanaf €139 voor twee personen per nacht.

Het Winter in Amsterdam arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Whiskey proeverij met zes verschillende whiskey's en Reypenaer kazen
- Gratis annuleren tot 24 uur van te voren!

START RESERVERING

*Voor reserveringen tot 26 januari 2022 wordt het eten en drinken geserveerd in de vorm van take-away zodat je hier comfortabel van kan genieten in je eigen hotelkamer.