Je bent op zoek naar een compleet verblijf in Den Haag. Combineer daarom jouw verblijf in ons hotel met een arrangement. Zo heb je alles in één keer geregeld en heb je nog meer tijd om te genieten van het hotel, de Spa en het strand.

Er zijn uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprocedures getroffen, conform de richtlijnen van het RIVM. Klik hier voor meer informatie.  

 

HERFST IN DEN HAAG ARRANGEMENT

Ultiem relaxen deze herfst?  Met dit arrangement krijg je gratis toegang tot de Promenade Health Club & Spa in ons hotel, wat wil je nog meer? We verwelkomen jullie met een welkomstdrankje en bijpassende snack. Na een ontspannen dagje spa genieten jullie van een borrelplankje van Brut International Flavours. Tot slot overnachten jullie in een van de sfeervolle hotelkamers en genieten jullie de volgende ochtend van een uitgebreid ontbijt. Boek dit arrangement vanaf €169 voor twee personen per nacht.

Het Herfst in Den Haag arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Welkomstdrankje en snack 
- Borrelplank van Brut International Flavours
- Toegang tot Promenade Health Club & Spa 
- Gratis parkeren


START RESERVERING

 

 

 

 

Sleep & Celebrate kerstarrangement

Op zoek naar het ultieme kerstgevoel? Kom deze kerst naar Den Haag. Door de vele winterse activiteiten in de stad zul je je niet vervelen. Na een dagje kerstshoppen in de versierde binnenstad geniet je van een 3-gangen diner. De volgende ochtend staat er een uitgebreid kerstontbijt klaar. Nog geen plannen de volgende dag? Trek je warmste jas aan en maak een frisse strandwandeling. Het strand van Scheveningen ligt op nog geen 10 minuten afstand met de tram. Of ontspan nog even heerlijk in de Promenade Healthclub & Spa. Boek dit arrangement al vanaf €249 voor twee personen per nacht. 

Het Sleep & Celebrate kerstarrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- 3-gangen diner met achteraf koffie en thee met zoetigheid
- Welkomstdrankje 

START RESERVERING

 

 

 

 

 

 

 

Sleep & Celebrate NYE arrangement

Vier het begin van het nieuwe jaar met je geliefden in het Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade. Tijdens de jaarwisseling toast je met bubbels en geniet je traditiegetrouw van verse oliebollen bij Brasserie Brut. Na een gezellige avond rol je je bed in en geniet je de volgende ochtend van een uitgebreid ontbijt. Ga fris het nieuwejaar in en ga voor een strandwandeling in Scheveningen, dit is maar 10 minuten met de tram. Boek dit arrangement al vanaf €299 voor twee personen per nacht. 

Het ‘Sleep and celebrate NYE’ arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Bubbels en oliebollen bij Brasserie Brut tijdens de jaarwisseling
- Ontvangst met bubbels  

START RESERVERING

 

 

 

 

 

 

Winter in Den Haag

Kom even tot rust tijdens de koude wintermaanden. Laat je in de watten leggen in de Promenade Healthclub & Spa, dat gelegen is in het hotel. Na een dag relaxen shop je in de mooi verlichte binnenstad of waai je uit aan het strand van Scheveningen. Tijdens de Haagse winter zijn er genoeg activiteiten te doen; schaatsen, curling of bezoek een van de musicals in het AFAS Circustheater. Boek dit arrangement al vanaf €140 voor twee personen per nacht. 

Het ‘Winter in Den Haag’ arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Gratis kamer upgrade
- 10% korting voucher voor eten en drinken
- Welkomstdrankje met snack
- Gratis toegang tot Promenade Healthclub & Spa
- Gratis parkeren

START RESERVERING

 

 

 

 

SLEEP & DINE ARRANGEMENT

Maak je verblijf bij Leonardo Royal Den Haag Promenade compleet met een diner bij Brut International Flavours. Na een middag uitwaaien op het strand of rondgedwaald te hebben door het bruisende Den Haag, is het 3-gangen diner ‘Du Chef’ een ideale afsluiting van de dag. De volgende ochtend geniet je van een uitgebreid ontbijt. Kom je met de auto? Parkeer je auto veilig op onze parkeerplaats. De parkeerkosten zijn bij het arrangement inbegrepen. Boek dit arrangement voor 2 personen vanaf €169 per nacht.

Het Sleep & Dine arrangement is inclusief:
- Overnachting in een kamertype naar keuze inclusief uitgebreid ontbijt
- Heerlijk 3-gangen diner ‘Du Chef’
- Parkeren (1 auto per kamer)

START RESERVERING

 

 

 

 

Skincare wellness arrangement

Een dagje wellness is uitstekend te combineren met een overnachting in Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade dankzij de healthclub, spa en schoonheidssalon op locatie! Geniet van een exclusieve gezichtsbehandeling of massage van 30 minuten bij Skincare Promenade. Ook hebben jullie onbeperkt toegang tot alle faciliteiten van de Promenade Healthclub & Spa: een verwarmd binnenzwembad en diverse sauna’s binnen en buiten. Tussendoor kunt u plaatsnemen in onze lounge, de rustruimte of op het ommuurde buitenterras. Na een overnachting in een van onze luxe kamers, staat er een uitgebreid ontbijt op jullie te wachten. Boek dit arrangement voor 2 personen vanaf €190 per nacht.

Het skincare wellness arrangement is inclusief:
- Overnachting inclusief uitgebreid ontbijt
- Parkeren (1 auto per kamer)
- Skincare Promenade wellness behandeling van 30 minuten: keuze uit een rug/schouder/nek massage of gezichtsbehandeling
- Gebruik van de faciliteiten van de Promenade Healthclub & Spa

START RESERVERING

 

 

 

Bike & park arrangement

Wil jij de mooie stad en omgeving van Den Haag verkennen op de fiets? Dat kan met dit arrangement! Bij aankomst is er voor jou een plek gereserveerd op de parkeerplaats bij ons hotel. Spring vervolgens op je fiets en beweeg je over de de mooiste routes in de omgeving. Kies jij voor een rondje door de stad of fiets je richting het strand van Scheveningen? Of allebei? Dat kan natuurlijk ook! Boek dit arrangement voor 2 personen vanaf €165 per nacht.

Het Bike & park arrangement is inclusief:
- Overnachting in een kamertype naar keuze inclusief ontbijt
- Parkeren (1 auto per kamer)
- 2 stadsfietsen voor volwassenen
- Kinderfietsen en/of elektrische fietsen zijn mogelijk op aanvraag en tegen een supplement
- Leaflet met de mooiste fietsroutes in Den Haag en omstreken

START RESERVERING