Je bent op zoek naar een compleet verblijf in Den Haag. Combineer daarom jouw verblijf in ons hotel met een arrangement. Zo heb je alles in één keer geregeld en heb je nog meer tijd om te genieten van het hotel, de Spa en het strand.

Corona maatregelen: wij denken aan jouw gezondheid en veiligheid omtrent het COVID-19 virus. Klik hier om te lezen hoe wij proberen om alle risico’s te beperken.

Meer flexibiliteit & extra voordelen*

Wees flexibeler en mis geen extra voordelen, boek jouw arrangement rechtstreeks via onze website. Enjoy!

  • De flexibiliteit om jouw reservering tot 48 uur voor aankomst te annuleren.
  • Een upgrade naar een luxere kamer, op basis van beschikbaarheid.
  • 10% korting op eten & drinken tijdens je verblijf!

Geldig voor alle arrangementen met aankomst tot 31 maart 2021.

* Voor de kerst en oud en nieuw arrangementen gelden de volgende voordelen:

  • Kerstarrangementen gratis annuleren tot 21 december 2020.
  • Oud en nieuw arrangementen gratis annuleren tot 27 december 2020.

 

Sleep & Celebrate kerstarrangement

Het is bijna ‘the most wonderful time of the year.’ Kerstbomen, liedjes en gezelligheid. Vier jouw kerstdagen in Den Haag in het mooie Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade. Begin jouw verblijf met een feestelijk welkomstdrankje. ’s Avonds kan je bij Brut International Flavours genieten van een uitgebreid 3-gangen diner en friandises. De volgende ochtend word je wakker in een van onze ruime kamers en wacht jou een uitgebreid ontbijt. Boek dit arrangement vanaf €188 voor twee personen per nacht. 

Het Sleep & Celebrate Kerstarrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- 3-gangen diner inclusief koffie of thee met friandises
- Feestelijk welkomstdrankje

START RESERVERING

 


 


 

Sleep & Celebrate NYE arrangement

Is oudejaarsavond ook een van jouw favoriete feestdagen? Sluit het jaar dan een keer feestelijk af in het Leonardo Royal Den Haag Promenade! Wij hebben een uitgebreid arrangement voor jou samengesteld om jouw jaareinde onvergetelijk te maken. Start de laatste dag van 2020 met een diner en een glas met bubbels. Daarnaast hebben wij ook een uitgebreid oudejaarsbuffet, bubbels, oliebollen, en hapjes in Bar Brut tijdens de jaarwisseling. Boek dit arrangement vanaf €248 voor twee personen per nacht. 

Het Sleep & Celebrate NYE arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Oudjaarsbuffet met bubbels, oliebollen en hapjes
- Ontvangst diner met een glas bubbels

START RESERVERING

 

 

 

 

Herfst aan het water arrangement

Uitwaaien aan de kust combineren met een Citytrip? Dan is Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade perfect gelegen, tussen de stad en het strand. Na je welkomstdrankje en snack in Bar Brut, ga je op ontdekkingstocht. Bekijk het imposante Binnenhof of winkel rondom de koninklijke paleizen in de vele gezellige straten van de Haagse binnenstad. Sluit je dag af aan de boulevard van Scheveningen om de prachtige zonsondergang te bewonderen. Liever met actie afsluiten? Dat kan! Bewonder Den Haag dan vanaf het 45 meter hoge reuzenrad aan de pier. Boek dit arrangement voor 2 personen vanaf €154 per nacht.

Het Herfst aan het water arrangement is inclusief:
- Overnachting in een kamertype naar keuze inclusief ontbijt
- Welkomstdrankje en Herfst-flavour snack in Bar Brut
- Kleine snack plank op de kamer
- Parkeren (1 auto per kamer)

START RESERVERING

 

 

 

Winter aan het water arrangement                                   

Beleef een Haagse Winter en ontdek al het moois wat Den Haag te bieden heeft deze winter. Ons hotel ligt tussen de stad en het strand in, ideaal om de kust en de stad te combineren! Kom je met de auto? Die parkeer je gratis bij ons hotel, wel zo makkelijk! Bij aankomst word je verwelkomd met een winters welkomstdrankje en een heerlijk plateau met hapjes. Waai samen uit op het strand en drink een warme choco aan de boulevard! Klaar voor een Haagse Winterervaring?  Boek dit arrangement vanaf €124 voor twee personen per nacht. 

Het Winter aan het water arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Welkomstdrankje met hapjes plateau
- Gratis parkeren bij Promenade Healthclub & Spa

START RESERVERING

 

 

 

 

Sleep & Dine arrangement

Maak je verblijf bij Leonardo Royal Den Haag Promenade compleet met een diner bij Brut International Flavours. Na een middag uitwaaien op het strand of rondgedwaald te hebben door het bruisende Den Haag, is het 3-gangen menu ‘Du Chef’ een ideale afsluiting van de dag. De volgende ochtend geniet je van een uitgebreid ontbijt. Kom je met de auto? Parkeer je auto veilig op onze parkeerplaats. De parkeerkosten zijn bij het arrangement inbegrepen. Boek dit arrangement voor 2 personen vanaf €169 per nacht. 

Het Sleep & Dine arrangement is inclusief:
- Overnachting in een kamertype naar keuze inclusief ontbijt
- Heerlijk 3-gangen menu ‘Du Chef’
- Parkeren (1 auto per kamer)

START RESERVERING

 

 

 

 

Bike & park arrangement

Wil jij de mooie stad en omgeving van Den Haag verkennen op de fiets? Dat kan met dit arrangement! Bij aankomst is er voor jou een plek gereserveerd op de parkeerplaats bij ons hotel. Spring vervolgens op je fiets en beweeg je over de de mooiste routes in de omgeving. Kies jij voor een rondje door de stad of fiets je richting het strand van Scheveningen? Of allebei? Dat kan natuurlijk ook! Boek dit arrangement voor 2 personen vanaf €174 per nacht.

Het Bike & park arrangement is inclusief:
- Overnachting in een kamertype naar keuze inclusief ontbijt
- Parkeren (1 auto per kamer)
- 2 stadsfietsen voor volwassenen
- Kinderfietsen en/of elektrische fietsen zijn mogelijk op aanvraag en tegen een supplement
- Leaflet met de mooiste fietsroutes in Den Haag en omstreken

START RESERVERING

 

 

Skincare wellness arrangement 

Na een dag op het strand of in de binnenstad van Den Haag, is het tijd om te relaxen. Daar is dit arrangement helemaal geschikt voor. Kies jij voor een massage van de nek, rug en schouders of geef je liever de voorkeur aan een gelaatsbehandeling? De keuze is aan jou! Na een goede nachtrust geniet je tot slot van een uitgebreid ontbijt. Boek dit arrangement voor 2 personen vanaf €199 per nacht. 

Het Skincare wellness arrangement is inclusief:
- Overnachting in een kamertype naar keuze inclusief ontbijt
- Skincare wellness behandeling van 30 minuten, keuze uit een massage van rug, schouders en nek of een gelaatsbehandeling 
- Gebruik van de faciliteiten van de Promenade Healthclub & Spa*
- Parkeren (1 auto per kamer)

START RESERVERING

*De Promenade Healthclub & Spa is enkel te gebruiken op basis van reservering.