Je bent op zoek naar een compleet verblijf in Den Haag. Combineer daarom jouw verblijf in ons hotel met een arrangement. Zo heb je alles in één keer geregeld en heb je nog meer tijd om te genieten van het hotel, de Spa en het strand.

Corona maatregelen: wij denken aan jouw gezondheid en veiligheid omtrent het COVID-19 virus. Klik hier om te lezen hoe wij proberen om alle risico’s te beperken.

Meer flexibiliteit & extra voordelen

Wees flexibeler en mis geen extra voordelen, boek jouw arrangement rechtstreeks via onze website. Enjoy!

  • De flexibiliteit om jouw reservering tot 48 uur voor aankomst te annuleren.
  • Een upgrade naar een luxere kamer, op basis van beschikbaarheid.
  • 10% korting op eten & drinken tijdens je verblijf!

Geldig voor alle arrangementen met aankomst tot 1 december 2020.

 

Herfst aan het water arrangement

Uitwaaien aan de kust combineren met een Citytrip? Dan is Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade perfect gelegen, tussen de stad en het strand. Na je welkomstdrankje en snack in Bar Brut, ga je op ontdekkingstocht. Bekijk het imposante Binnenhof of winkel rondom de koninklijke paleizen in de vele gezellige straten van de Haagse binnenstad. Sluit je dag af aan de boulevard van Scheveningen om de prachtige zonsondergang te bewonderen. Liever met actie afsluiten? Dat kan! Bewonder Den Haag dan vanaf het 45 meter hoge reuzenrad aan de pier. Boek dit arrangement voor 2 personen vanaf €154 per nacht.

Het Herfst aan het water arrangement is inclusief:
- Overnachting in een kamertype naar keuze inclusief ontbijt
- Welkomstdrankje en Herfst-flavour snack in Bar Brut
- Kleine snack plank op de kamer
- Parkeren (1 auto per kamer)

START RESERVERING

 

 

 

Bike & park arrangement

Wil jij de mooie stad en omgeving van Den Haag verkennen op de fiets? Dat kan met dit arrangement! Bij aankomst is er voor jou een plek gereserveerd op de parkeerplaats bij ons hotel. Spring vervolgens op je fiets en beweeg je over de de mooiste routes in de omgeving. Kies jij voor een rondje door de stad of fiets je richting het strand van Scheveningen? Of allebei? Dat kan natuurlijk ook! Boek dit arrangement voor 2 personen vanaf €174 per nacht.

Het Bike & park arrangement is inclusief:
- Overnachting in een kamertype naar keuze inclusief ontbijt
- Parkeren (1 auto per kamer)
- 2 stadsfietsen voor volwassenen
- Kinderfietsen en/of elektrische fietsen zijn mogelijk op aanvraag en tegen een supplement
- Leaflet met de mooiste fietsroutes in Den Haag en omstreken

START RESERVERING

 

 

 

Skincare wellness arrangement 

Na een dag op het strand of in de binnenstad van Den Haag, is het tijd om te relaxen. Daar is dit arrangement helemaal geschikt voor. Kies jij voor een massage van de nek, rug en schouders of geef je liever de voorkeur aan een gelaatsbehandeling? De keuze is aan jou! Na een goede nachtrust geniet je tot slot van een uitgebreid ontbijt. Boek dit arrangement voor 2 personen vanaf €199 per nacht. 

Het Skincare wellness arrangement is inclusief:
- Overnachting in een kamertype naar keuze inclusief ontbijt
- Skincare wellness behandeling van 30 minuten, keuze uit een massage van rug, schouders en nek of een gelaatsbehandeling 
- Gebruik van de faciliteiten van de Promenade Healthclub & Spa*
- Parkeren (1 auto per kamer)

START RESERVERING

*De Promenade Healthclub & Spa is enkel te gebruiken op basis van reservering.

 

Diner arrangement

Maak je verblijf bij Leonardo Royal Den Haag Promenade compleet met een diner bij Brut International Flavours. Na een middag uitwaaien op het strand of rondgedwaald te hebben door het bruisende Den Haag, is het 3-gangen menu ‘Du Chef’ een ideale afsluiting van de dag. De volgende ochtend geniet je van een uitgebreid ontbijt. Kom je met de auto? Parkeer je auto veilig op onze parkeerplaats. De parkeerkosten zijn bij het arrangement inbegrepen. Boek dit arrangement voor 2 personen vanaf € 199 per nacht. 

Het Diner arrangement is inclusief:
- Overnachting in een kamertype naar keuze inclusief ontbijt
- Heerlijk 3-gangen menu ‘Du Chef’
- Parkeren (1 auto per kamer)

START RESERVERING