Je bent op zoek naar een compleet verblijf in Den Haag. Combineer daarom jouw verblijf in ons hotel met een arrangement. Zo heb je alles in één keer geregeld en heb je nog meer tijd om te genieten van het hotel, de Spa en het strand.

Er zijn uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprocedures getroffen, conform de richtlijnen van het RIVM.

ZOMER IN DEN HAAG ARRANGEMENT

Kun jij ook niet kiezen tussen het strand en de stad? Tijdens een verblijf bij Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade ontdek je het beste van beide werelden! Geniet van de zomerse zonnestralen op het strand van Scheveningen én ontdek het centrum van Den Haag. Het hotel ligt direct aan het Haagse Van Stolkpark en op 3 minuten van Madurodam. Boek je dit arrangement? Dan overnacht je in één van onze luxe kamers, geniet je van een uitgebreid ontbijt en parkeer je je auto kosteloos voor de deur. Boek dit arrangement vanaf €149 voor twee personen per nacht.

Het Zomer In Den Haag arrangement is inclusief:
- Overnachting met uitgebreid ontbijt
- Gratis parkeren

START RESERVERING

 

 

 

 

SLEEP & DINE ARRANGEMENT

Maak je verblijf bij Leonardo Royal Den Haag Promenade compleet met een diner bij Brut International Flavours. Na een middag uitwaaien op het strand of rondgedwaald te hebben door het bruisende Den Haag, is het 3-gangen diner ‘Du Chef’ een ideale afsluiting van de dag. De volgende ochtend geniet je van een uitgebreid ontbijt. Kom je met de auto? Parkeer je auto veilig op onze parkeerplaats. De parkeerkosten zijn bij het arrangement inbegrepen. Boek dit arrangement voor 2 personen vanaf €169 per nacht.

Het Sleep & Dine arrangement is inclusief:
- Overnachting in een kamertype naar keuze inclusief uitgebreid ontbijt
- Heerlijk 3-gangen diner ‘Du Chef’
- Parkeren (1 auto per kamer)

START RESERVERING

 

 

 

 

Skincare wellness arrangement

Een dagje wellness is uitstekend te combineren met een overnachting in Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade dankzij de healthclub, spa en schoonheidssalon op locatie! Geniet van een exclusieve gezichtsbehandeling of massage van 30 minuten bij Skincare Promenade. Ook hebben jullie onbeperkt toegang tot alle faciliteiten van de Promenade Healthclub & Spa: een verwarmd binnenzwembad en diverse sauna’s binnen en buiten. Tussendoor kunt u plaatsnemen in onze lounge, de rustruimte of op het ommuurde buitenterras. Na een overnachting in een van onze luxe kamers, staat er een uitgebreid ontbijt op jullie te wachten. Boek dit arrangement voor 2 personen vanaf €190 per nacht.

Het skincare wellness arrangement is inclusief:
- Overnachting inclusief uitgebreid ontbijt
- Parkeren (1 auto per kamer)
- Skincare Promenade wellness behandeling van 30 minuten: keuze uit een rug/schouder/nek massage of gezichtsbehandeling
- Gebruik van de faciliteiten van de Promenade Healthclub & Spa

START RESERVERING

 

 

 

Bike & park arrangement

Wil jij de mooie stad en omgeving van Den Haag verkennen op de fiets? Dat kan met dit arrangement! Bij aankomst is er voor jou een plek gereserveerd op de parkeerplaats bij ons hotel. Spring vervolgens op je fiets en beweeg je over de de mooiste routes in de omgeving. Kies jij voor een rondje door de stad of fiets je richting het strand van Scheveningen? Of allebei? Dat kan natuurlijk ook! Boek dit arrangement voor 2 personen vanaf €165 per nacht.

Het Bike & park arrangement is inclusief:
- Overnachting in een kamertype naar keuze inclusief ontbijt
- Parkeren (1 auto per kamer)
- 2 stadsfietsen voor volwassenen
- Kinderfietsen en/of elektrische fietsen zijn mogelijk op aanvraag en tegen een supplement
- Leaflet met de mooiste fietsroutes in Den Haag en omstreken

START RESERVERING