Je zoekt een hotel in Den Haag met luxe faciliteiten voor fitness en wellness. Ons  hotel heeft dé city spa van Den Haag en omgeving. De Promenade Healthclub & Spa vind je onder het hotel en is gratis te bezoeken voor hotelgasten. De luxe city spa heeft een oppervlakte van 900 m2 met diverse sauna's, een zwembad en een uitgebreide fitness ruimte.

In de Haagse Promenade Healthclub & Spa zijn alle faciliteiten voor ontspanning en inspanning aanwezig! De faciliteiten zijn gratis voor hotelgasten. Je woont in de omgeving van Den Haag en wilt regelmatig van de Spa of Fitness gebruik maken? Dat kan. Wij bieden diverse abonnementen aan of eenmalige toegangsprijzen.

WELLNESS

Maak jouw hoofd leeg en laat alle spanningen los in onze sauna’s. Onze Spa heeft verschillende sauna’s met ieder een andere werking. Het stoombad heeft een zuiverende werking op jouw lichaam. De infrarood sauna zorgt voor een goede doorbloeding en helpt daarmee voor spier- en gewrichtspijn. De Finse sauna is de meest traditionele sauna met een gemiddelde temperatuur van 80 graden.

 

BEHANDELINGEN

Met onze behandelingen en massages verwen je jouw huid en spieren. Skin Care Promande biedt verschillende behandelingen en massages aan. Skin Care Promenade maakt gebruik van kwaliteitsproducten als La Prairie en Guinot en is zeven dagen per week geopend op afspraak. Naast luxe behandelingen met La Prairie en Guinot, zijn wij ook specialist in permanente make-up, bruidsmake-up, manicure en cosmetische voetbehandelingen.

FITNESS

Het is 22.00 uur geweest maar je wilt jouw dag nog energiek afsluiten. In onze uitgebreide fitness heb je de keuze uit apparaten en gewichten van Technogym. Je weet niet precies hoe een van de moderne apparaten werkt? Hier zijn onze personal trainers voor. Je wilt 1 op 1 training en coaching? Bel met ons voor de beschikbaarheid en boek jouw privé training. 

 

 

CONTACT

Promenade Healthclub & Spa
Tel: +31 70 351 1719
www.promenadehealthclub.nl
reservations@promenadehealthclub.nl

 

 

locatie of hotel

Start Reservering

Beschikbaarheid ophalen

Door op de rode knop te klikken ga je naar de website van Apollo Hotel Amsterdam

  • Wij bieden de beste prijs
  • Mogelijkheid tot GRATIS annuleren
  • Kies voor betalen bij aankomst

Door op de rode knop te klikken ga je naar de website van Apollo Hotel Amsterdam