Beste Apollo Rewards spaarders,

Zoals je wellicht al hebt vernomen is Apollo Hotels in 2018 overgenomen door Fattal Hotel Group, onder andere bekend van hotelmerken als Leonardo Hotels, NYX en Jurys Inn. Om de naamsbekendheid van Leonardo Hotels in Nederland te vergroten, zijn wij in 2019 gestart met het re-branden van een aantal Apollo Hotels. Na een korte pauze zijn wij inmiddels weer begonnen met de re-branding.

De verandering van merknaam betekent helaas dat wij afscheid gaan nemen van Apollo Rewards, het puntenspaarprogramma waar jij aan deelneemt.

Jouw gespaarde punten kun je nog tot 31 maart 2022 inwisselen voor mooie cadeaus. Vanaf 1 april 2022 komen jouw gespaarde punten te vervallen en wordt Apollo Rewards officieel opgeheven.

Graag willen we je op de hoogte brengen dat er na 30 juni geen bestellingen meer via de Apollo Rewards website gemaakt kunnen worden.

Vanaf 1 juli kunnen Apollo Rewards bestellingen uitsluitend worden gedaan doormiddel van een
e-mail via rewards@apollohotels.nl. Vermeld in de mail welke cadeaus je wilt bestellen en het aantal daarvan. Daarnaast vragen we je jouw bedrijfsnaam te vermelden en dan versturen wij de cadeaus.

Wij waarderen jouw loyaliteit zeer en vertrouwen erop dat we jouw gasten nog steeds in onze hotels zullen blijven ontvangen.

Mocht je nog andere vragen hebben, laat het ons weten. Neem dan contact op met rewards@apollohotels.nl.

 

Hartelijke groet,

Apollo & Leonardo Hotels

locatie of hotel

Start Reservering

Beschikbaarheid ophalen

Door op de rode knop te klikken ga je naar de website van Apollo Hotel Amsterdam

  • Wij bieden de beste prijs
  • Mogelijkheid tot GRATIS annuleren
  • Kies voor betalen bij aankomst

Door op de rode knop te klikken ga je naar de website van Apollo Hotel Amsterdam