Yes! You did come back!

Of je nou één keer per jaar bij ons verblijft of eens per maand, wij zijn er altijd trots op als je terugkomt. En we krijgen er zelf ook nooit genoeg van om je weer zo’n onvergetelijke ervaring te bieden. Daarom hebben wij Apollo Rewards in het leven geroepen, een online boek- en spaarprogramma met verschillende soorten lidmaatschappen, zodat er altijd een bijzit die perfect bij jou past. Waar je precies voor spaart? Van giftsets tot een luxe Apollo Bed, en van cadeaukaarten tot overnachtingen.

Altijd een lidmaatschap op maat

Om perfect tegemoet te komen aan de wensen van al onze gasten, hebben we drie soorten lidmaatschappen van Apollo Rewards. Elk lidmaatschap past precies bij de wensen en behoeften van de leden.

Apollo Ambassador: Jouw bedrijf boekt hotelkamers en/of vergaderzalen bij ons. Je geeft de boekingen liever direct bij het hotel door, in plaats van online. Met het Ambassador lidmaatschap krijg je een standaardkorting op vergaderarrangementen of zaalhuur, en spaar je voor punten.

Apollo Insider: Jouw bedrijf heeft een vaste prijsafspraak of een contract met ons. Met de bedrijfsgebonden boekingscode boek je eenvoudig online tegen het afgesproken tarief én spaar je punten.

Apollo Traveller: Jouw bedrijf maakt gebruik van hotelkamers en/of vergaderzalen van hotels door heel Nederland, maar niet vaak genoeg om altijd het beste voordeel te ontvangen. Apollo Rewards bespaart je veel administratief werk en bezorgt je altijd voordeel! Je boekt direct via de website van Apollo Rewards, je krijgt een standaardkorting en spaart voor punten.

Lid worden?

Goed idee! Het enige dat je hoeft te doen is je gegevens invullen op de website. Binnen 5 werkdagen ontvang je dan een bevestiging van je eigen contactpersoon, met het gratis lidmaatschap dat het beste bij jou past.

Lid worden

 

Je bent al lid? 

Ga naar de website van Apollo Rewards en meld je aan.

locatie of hotel

Start Reservering

gasten

Volwassenen
Kinderen

Kamervoorkeur

kamer(s)
vanaf
Prijs wordt berekend in de volgende stap
Geen kamers beschikbaar
Lagere prijs
Beschikbaarheid ophalen
Geen beschikbaarheid gevonden
vanaf
Prijs wordt berekend in de volgende stap
Geen kamers beschikbaar
Lagere prijs
Beschikbaarheid ophalen
Beschikbaarheid ophalen

Door op de rode knop te klikken ga je naar de website van Apollo Hotel Amsterdam

  • Wij bieden de beste prijs
  • Mogelijkheid tot GRATIS annuleren
  • Kies voor betalen bij aankomst

Door op de rode knop te klikken ga je naar de website van Apollo Hotel Amsterdam